daha şiş tutmayı bilmeyen ben eldiven ördüm kendimeyumuşacık oldu kabarık kabarık
güzel bir örgü modeli bulmuştum, eldivenin tekini bitirdim geri söktüm emegime yazik oldu ama sorun degil, öyle biraksaydim kullanamicaktim, yaptigim modelin şekli takinca elime çıktı çünkübu hem basit hemde daha sade. 2liraya mal etmenin verdigi sevinçle baska renkte bi tane daha örücem küçük aksesuarlarla süsleyebilirimde,fiyonk gibi mesela...
Eki Görüntüle 217360
Eki Görüntüle 217357
Çok güzel olmuş bence. Ellerine sağlık. Nasıl yaptığın konusunda bilgi verirsen kışa doğru ben de denemek isterim :)
Güzel olmuş. Ama üstüne parmakların üşüdüğü zaman kapatmak için şapka örsen daha kullanışlı olur gibi.. Hem de aksesuar gibi olur..
teşekkür ederim. örgü terimlerini pek bilmesemde anlatmaya çalışayim
50 telle başladım ben, bir ters bir düz örerek baş parmak hizasina kadar geldim daha sonra 12 tel kestim. yani önde 19, arkada 19 sira kaldi. onlarida yine bir ters bir düzle bitirdim. ikiye katladim ve diktim hepsi bu kadar
Tabiki.. siyahla çerçevelediğim yer gibi.. Siz tabi eldiveninize uygun olarak yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 217363
Gayet de biliyorsun, anladım :) Teşekkür ederim
olsun bilmemek ayıp değil demişler.. Benimde var böyle eldivenlerim parmaklarım çok üşüyor üşüdümü geçiriveriyorum şapkayı tamam güle güle kullanın.. hazır eldiveninizde çok hoş..