• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eldiven ile koltuk altı tüylerini alma

Aylnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
160
67
98
Ankara
Ben bu vakte kadar hep ameliyat eldiveni ile koltuk altı tüylerimi aldım. Koltuk altımda kararma var arkadaşım eldivenle alınca öyle olur diyor. Gerçekten ondan dolayı mı oluyordur

hiç sanmıyorum eldivenden oldugunu ben epilasyon aleti ile yapıyorum kararma var kardeşimdede var ablamdada var genetikmi anlamadım gitti..

Benim annemde eldiven kullanır hep ondada kararma var. bunun bi çözümü yok mu çok kötü bi görüntü gerçekten :5:

bende artık eldıvenle alıyım koltukaltımı dıyodum makıne mahvettı cunku ve kararmalar var.sanmıyorum kararma yapcanı agda ve makıneye gore daha ıyı bence cımbız gibi bişey cımbız kararma yapıyomu yoo.:30:

ya bu kararma olayı bence tamamen genetik benim arkadaşımın da öyle koyu renkli anneside ablasıda öyle onun mesela annemle bnde çok yoktur ki biz ağda+eldiven kullanırız annemle ben bi kararma sezemedim hem öyle pamuk gibi bembeyaz koltuk altı ben hiç görmedim :9::9:

bende yıllardır eldivenle alıyorum hiçbir kararma görmedim bencede kızların dediği gibi genetik olabilir :)

Back