- Konu Sahibi sempatik06
-
cevabın ıcın sagol canım bırdahakı kontrole sorcam.....ama ınsan pimpiriklenıyır ısterıstemez ya hasta olursa dıye.....benim kızımda 2,5 aylık. 2 aylık falandı çıkardığımda.yüzünü çok çiziyor bizimki de ama alışsın ellerine diye giydirmiyorum.zaten ellerini keşfetme dönemleri şu an.bazen şaşkın şaşkın ellerin bakarken buluyorum .üşüme konusu aynen devam ediyor.bazen bi bakıyorum buz kesmiş,ellerimin içine falan alarak ısıtmaya çalışıyorum ya da son çare olarak eldiven giydiriyorum tekrar.bence sen de çıkart artık,yanlış bilmiyorsam doktorlar da 2 aydan sonra takılmasını uygun bulmuyorlar.
selam kızlar 2,5 aylık bebegım var ve eldıvenlerımızı hala takıyoruz hanı tırnaklarınıdan dolayı degılde üşümesınden dolayı cıkartamıyorum hemen ellerı buz gıbı oluyor sımdı baharda geldı sayılır ben nezaman cıkarasyım eldıvenlerını doktorumuz ellerını ayaklarını sıcak tutmak gerekır demıstı hanı cıkarsam hastalanır dıye korkuyorum.eldıvenlerden de sıkıldı bene sıkıldım sureklı cıkarrtıyor kendı......zaten hava aldırıyorum bırde parmak aralarında pamukcuk bırıkıyor zaten sızler nekadarlıkken eldıvenlerını cıkardınız neyapmalıyım?
benim kızımda 2,5 aylık. 2 aylık falandı çıkardığımda.yüzünü çok çiziyor bizimki de ama alışsın ellerine diye giydirmiyorum.zaten ellerini keşfetme dönemleri şu an.bazen şaşkın şaşkın ellerin bakarken buluyorum .üşüme konusu aynen devam ediyor.bazen bi bakıyorum buz kesmiş,ellerimin içine falan alarak ısıtmaya çalışıyorum ya da son çare olarak eldiven giydiriyorum tekrar.bence sen de çıkart artık,yanlış bilmiyorsam doktorlar da 2 aydan sonra takılmasını uygun bulmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?