Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ellerdeki sarımsak kokusunu çıkarmak için avucunuza biraz tuz alıp, hafifçe nemlendirdikten sonra iyice ovalayın. Sabunla da iyice yıkarsanız sarımsak kokusunun çıkmış olduğunu göreceksiniz. Hatta soğan ve balık kokusunun da.
bende denedğim bişiyi paylaşmak isterim..
yıllardır sarımsağı yemeklere doğramaktan kaçardım kokuyor diye ama son zamanlarda öğrendiğim şeyi uygulayarak rahat ettim zemuszemus
sarımsağı soyduktan hemen sonra elinize bir yemek kaşığı alıp suyun altında ovuşturun anında koku gidiyor yerimseniben
valla martanın programında gördüm çelikten kalıp sabun gibi bişey yapmışlar sırf bu iş için, suyun altında elini sabunlar gibi çelik kalıpla ovuyomuşun hiç koku kalmıyomuş
yıllardır sarımsağı yemeklere doğramaktan kaçardım kokuyor diye ama son zamanlarda öğrendiğim şeyi uygulayarak rahat ettim zemuszemus
sarımsağı soyduktan hemen sonra elinize bir yemek kaşığı alıp suyun altında ovuşturun anında koku gidiyor yerimseniben
Arkadaşlar banada geçenlerde tanıdığımdan mail geldi elde sarımsak-soğan kokusu istemiyorsanız doğramadan önce elinize limon suyu sürmeliymişiz.Denemedim ama deneyen olursa cevap yazabilir mi ?