• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eldeki sarımsak kokusu

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
333
Ellerdeki sarımsak kokusunu çıkarmak için avucunuza biraz tuz alıp, hafifçe nemlendirdikten sonra iyice ovalayın. Sabunla da iyice yıkarsanız sarımsak kokusunun çıkmış olduğunu göreceksiniz. Hatta soğan ve balık kokusunun da.

bende denedğim bişiyi paylaşmak isterim..
yıllardır sarımsağı yemeklere doğramaktan kaçardım kokuyor diye ama son zamanlarda öğrendiğim şeyi uygulayarak rahat ettim zemuszemus
sarımsağı soyduktan hemen sonra elinize bir yemek kaşığı alıp suyun altında ovuşturun anında koku gidiyor yerimseniben

valla martanın programında gördüm çelikten kalıp sabun gibi bişey yapmışlar sırf bu iş için, suyun altında elini sabunlar gibi çelik kalıpla ovuyomuşun hiç koku kalmıyomuş

yıllardır sarımsağı yemeklere doğramaktan kaçardım kokuyor diye ama son zamanlarda öğrendiğim şeyi uygulayarak rahat ettim zemuszemus
sarımsağı soyduktan hemen sonra elinize bir yemek kaşığı alıp suyun altında ovuşturun anında koku gidiyor yerimseniben

evet y.dışında eldeki kokular için metal aparatlar sattıklarını da görmüştüm benyerimseniben

daha önce duyduğum ama sonradan unuttuğum birşeyi yeniden hatırladım bunu okuyunca.teşekkürler..

evet y.dışında eldeki kokular için metal aparatlar sattıklarını da görmüştüm benyerimseniben
aparatı filan boşver cnm bir yemek kaşığı bu iş için yeter yerimseniben
daha önce duyduğum ama sonradan unuttuğum birşeyi yeniden hatırladım bunu okuyunca.teşekkürler..

rica ederim hem kolay hem kesin çözüm kaydirigubbakcemile5

aparatı filan boşver cnm bir yemek kaşığı bu iş için yeter yerimseniben

haklısın aynı işi görüyor tabi.. ben orada da bilinen ve uygulanan bir yöntem demek istemiştimyerimseniben

acaba bunu kafamıza sürsek sarımsak maskesinden sonra olur mu ki sırnaşık şey

haklısın aynı işi görüyor tabi.. ben orada da bilinen ve uygulanan bir yöntem demek istemiştimyerimseniben

acaba bunu kafamıza sürsek sarımsak maskesinden sonra olur mu ki sırnaşık şey

saçımıza yemek kaşığı yetmez cnm çömçe filan gerek :roflol:

Bende internette okumuştum.Sarımsak kokusunun ellerinizde kalmasını istemiyorsanız soyduğunuz bıçakla birlikte yıkayın.Hiç denemedim ama yapanlar varmış işe yarıyormuş.

Arkadaşlar banada geçenlerde tanıdığımdan mail geldi elde sarımsak-soğan kokusu istemiyorsanız doğramadan önce elinize limon suyu sürmeliymişiz.Denemedim ama deneyen olursa cevap yazabilir mi ?

Back