Elde yanik

evsannur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
36
1
1
27
Bir buçuk yaşındaki oğlum elleri sobada yandı ne kadar sürede geçer acaba şuan sargida elleri cuma günü yanık bölümü derisini soydu iz kalirmi acaba

Diğer eli bu elinden dahada kötü onu çekemedim lütfen bilgi verin il defa başıma geliyor ve hiç birşey yapamıyor elleriyle sürekli kucakta olmak istiyor bugün tam 9 gün oldu yanali ellerinin için beyaz beyaz olmuş enfeksiyonmu kapmış acaba

Bir buçuk yaşındaki oğlum elleri sobada yandı ne kadar sürede geçer acaba şuan sargida elleri cuma günü yanık bölümü derisini soydu iz kalirmi acaba Eki Görüntüle 3569339
Offff kıyamam benim oğlumun da yandı. Su topladı. Hastaneye gitmedik asla elletirmedi çünkü. Ben o uyuduğunda kantoron yağı sürdüm eline bolca. Sabah akşam. Şuan yok denecek kadar az izi kaldı. Pembelik var sadece. 1 ay oldu bu hale geldi. 1 ay daha geçse hiç kalmaz gibi duruyor. Evde varsa kantoron sürün uykudayken. Eli sabit kalsın ve yukarı baksın ki çarşafa sürünmesin. Yağı daha iyi emer avuç içi.

Oyy kuzum kıyamam. Bebeklerin hücreleri çok çabuk yenileniyor, doktorunuzun verdiği kremleri kullanın geçer. Bahsettiğiniz beyazlık nasıl bir şey?

1gun arayla pansumana gidiyoruz evde ne yazikki acamiyoruz kendimiz yanan yerin derisini soydular ve altı beyaz tabaka gibi birşey oldu yumuşak sulu bir tabaka

2elide şuan sargida kapattılar kantron yagi suremem elleri açık yara çünkü çok yapışmış sobaya

Ne kadar sürede iyileşir bilmiyorum
Bir buçuk yaşındaki oğlum elleri sobada yandı ne kadar sürede geçer acaba şuan sargida elleri cuma günü yanık bölümü derisini soydu iz kalirmi acaba Eki Görüntüle 3569339
Bu attığın resim ilk yandığı zamanki elinin biri diğer eli bundan dahada kötü ve şuan bu eli böyle değil o beyaz olan yerler hep soyuldu sarginin içinde

Perşembe günü greft ameliyatı yapıldı oğluma ve dün ogrendimki greftleri tutmamış erimiş hiç bir faydası olmamış avucunun içi ne yazikki gene aynı durumda ne yapacağımı şaşırdım artık sürekli git gel hastaneye oğlumun ağlaması iyice piskolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun İzmir'de yaniklara bakan özel hastane veya tecrübeli anneler kafaları yemek üzereyim oğlumun şok eli çok kötü durumda Martin 24 unden beri sargida ben ameliyattan sonra açarlar dedim iyileşir dedim ne yazikki oda olmadı

Yavrum benim kıyamam Allahım dayanma gücü versin hemen iyileşir inşallah…
Greft neden tutmamış enfeksiyon mu olmuş? Ya da elini çok mu hareket ettirdi ?

Yavrum benim kıyamam Allahım dayanma gücü versin hemen iyileşir inşallah…
Greft neden tutmamış enfeksiyon mu olmuş? Ya da elini çok mu hareket ettirdi ?
Enfeksiyon yok erime yapmış greft ister istemez hareket ettiriyor ellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…