• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme elbiseme göz atar mısınız ;)

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
$IMG_1033.jpg $m.jpg ceeketiyle takım aldım... ayakkabı burnu kapalı bir şey almayı düşünüyorum nasıl sizce????

Bunu Giyince Hanım Hanımcık Olursun :27:
Çok Kibar, Sade ve Şık..:21:

Güle Güle Kullan..:38:
Üzerinde Eskisin :1:

beğenmenize çok sevindimmmmmmmmm :D yaşasıııııııııııın :D

Güzel bi elbise...Ne için giyilecek canım? Takılarla falan tamamla bence çünkü biraz sade gibi geldi ....Güzel elbise ama güzel günlerde kullan :34:

Güzel bi elbise...Ne için giyilecek canım? Takılarla falan tamamla bence çünkü biraz sade gibi geldi ....Güzel elbise ama güzel günlerde kullan :34:

isteme ve sözde giyeceğim canım ya sadece siyah takı takacağım ya da siyah bir fular düşünüyorum sevglmde siyah takım elbise giyecek :D

bence siyah fular kapatır boynunu takı takabilirsin onun yerine burnu açık ayakkabı olabilir şık bir elbise seçmişsin güle güle giy allah tamamına erdirsin:34:

bence siyah fular kapatır boynunu takı takabilirsin onun yerine burnu açık ayakkabı olabilir şık bir elbise seçmişsin güle güle giy allah tamamına erdirsin:34:

teşekkür ederim ttlım ama dün siyah süet ayakkabımı aldım burnu kapalı.. siyah çorap giyeceğim için... burnu açık hoş olmaz diye dşündüm gittim ayakkabı aldım...

elbiseni beğendim. istemede giyeceğin için altın rengi bir kolye takmanı kesinlikle öneririm. gelen misafirden az daha gösterişli olmalısın canım. ben de bu tarz sade elbiseler severim. ama isteme madem biraz takı şart. süed kapalı burun ayakkabı bence de yakışır altına. ama kesinlikle siyah takı fular falan takma. altın ya da altın görnümlü tak... hafif göz makyajı, siyah kalem ağırlıklı ve kırmızı ruj (ben genelde ağır göz makyajı uçuk ruj severim) siyah elbise ile çok uyumlu olur.

Bence sadenin güzelliği asaletindendir.. Zarif bir kolye ya da küpe ile tamamlayabilirsin. Çok şık güle güle giyin :)

isteme ve sözde giyeceğim canım ya sadece siyah takı takacağım ya da siyah bir fular düşünüyorum sevglmde siyah takım elbise giyecek :D

bence cok sıyah olursun pırlantaya benzer bır seyler tak daha guzel olur her seyın sımsıyah olmasın nısanlanıyorsun cunku ıstemeden vardı sanırlar:))))

wala kızlar onlar zaten bilezk ve pırlanta tacklarmış... bende o zaman pırlanta gibi küçük taş küpe ve kolye mi taksam acaba diorum???

Back