Elbiseler, Etekler, Ceketler, Gömlekler Buyrunnn!!! (takasa açığım)

Elbise-2

Eki Görüntüle 1148521

Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.

Elbise-3

Eki Görüntüle 1148522

Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.

Tunik-1

Eki Görüntüle 1148567 Eki Görüntüle 1148568

Puane Marka Kiremit rengi nubuk. Kemeri Zımba detaylı. Etiketi üzerinde.42 Beden

Tatlm hangisi batik marka olan ozman bu kalan elbise ile onu alayim ben
Birde birtane toprak tonlarinda var belinde zimbali kemeri var onuda begendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm batik ve koton elbiseler bunlar. Puane olan tunik tarzındadır kumaşı nubuk fakir kol oldugu için ben hiç kullanamadım etiketi üzerinde.

Elbise-2

Eki Görüntüle 1148521

Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.

Elbise-3

Eki Görüntüle 1148522

Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.

Tunik-1

Eki Görüntüle 1148567 Eki Görüntüle 1148568

Puane Marka Kiremit rengi nubuk. Kemeri Zımba detaylı. Etiketi üzerinde.42 Beden

cnm batik ve koton elbiseler bunlar. Puane olan tunik tarzındadır kumaşı nubuk fakir kol oldugu için ben hiç kullanamadım etiketi üzerinde.

Benim bedenime uyarmi peki canm cicekliyi tam secemedm ama tunikle ile koton elbise kesin benm icin okey esimin iznini bekliyorm hurcu indirp olcmek iicn canm ama baska birsey bakicakcaksan bakabilirsin sayfama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

avon parfümün fln varmı canım çok az ürün koymuşsun

Back