Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar Ceketlerim hiçbirini de giyemedim. Ani kilo alımı sonrası uzun süre dolap beklediler.
Ceket-1
Eki Görüntüle 1148542
40 Beden. Nar çiçeği çok şık bir ceket. Ben Lacivert elbise ile kombinlemiştim.
Ceket-2
Eki Görüntüle 1148543
XL yazıyor fakat bence L için daha uyumlu. Koyu lacivert.
Hırka-1
Eki Görüntüle 1148544
Günlük kullanılabilecek penye hırka. L için uyumlu
canım posta kutun dolu... burdan yazayım dedim...
güzel dileklerin için sağol canım...
Elbise-2
Eki Görüntüle 1148521
Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.
25 Lira oldu. Koton marka yepyeni![]()
Elbise-1
Eki Görüntüle 1148519
38 beden lacivert renk. Eteği balon tarzında. Ben birazdan listeleyeceğim nar çiçeği ceket ile kombinlemiştim. Tesettürlü bayanlar öyle düşünebilir.
Elbise-2
Eki Görüntüle 1148521
Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.
Elbise-3
Eki Görüntüle 1148522
Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.
Elbise-7
Eki Görüntüle 1148526
40 beden siyah. Yan kısmında küçük bir yırtık oldugu için üzerini çiçek süslemiştim. Belli olmuyor.
Elbise-8
Eki Görüntüle 1148528
Bu en sevdiklerimden. Gazzella marka 44 Beden. Hardal Sarı- Siyah. Tam tesettüre uygun
Elbise-9
Eki Görüntüle 1148530
40 Beden. Siyah- Beyaz.
Elbise-2
Eki Görüntüle 1148521
25 Lira oldu. Koton marka yepyeni![]()
Elbise-1
Eki Görüntüle 1148519
38 beden lacivert renk. Eteği balon tarzında. Ben birazdan listeleyeceğim nar çiçeği ceket ile kombinlemiştim. Tesettürlü bayanlar öyle düşünebilir.
Elbise-2
Eki Görüntüle 1148521
Elbise-3
Eki Görüntüle 1148522
Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.
Elbise-7
Eki Görüntüle 1148526
40 beden siyah. Yan kısmında küçük bir yırtık oldugu için üzerini çiçek süslemiştim. Belli olmuyor.
Elbise-8
Eki Görüntüle 1148528
Bu en sevdiklerimden. Gazzella marka 44 Beden. Hardal Sarı- Siyah. Tam tesettüre uygun
Elbise-9
Eki Görüntüle 1148530
40 Beden. Siyah- Beyaz.
takasa da açığım![]()
Bunlar begendiklerim uygnsa ayirirmisin olcuyu verene kadar bir sekilde indirmeye caliscam olcu icin beden ve fiyatlarini bilmiyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bunlardan sadece siyah koton elbise kaldı. 42 beden.
Sondakimi kaldi sadece
evet canım sondaki kaldı.
Gec kalmisim desene uzuldm ya
Baska yok sanirim uzun elbise elinde
canım 3 numaradaki elbise aslında burdaki elbiseler arasında bence en güzeli :) sanırım ben fotoğraf çekerken başarılı olamadıgım için güzelliği görünmedi. Batik marka çiçekli olan. Bayılarak aldım ama tesettüre uyduramadım bir türlü üzülerek satışa koydum. Hiç giymedim sıfırdan tek farkı etiketi yok.