Kız İsteme elbise

Ben olsam tercih etmezdim.
İsteme için biraz fazla duruyor gibi.
Daha düz sıfır yaka, kalem elbise tarzında bir şeyler bakardım.
Resmi bir olay ve ilk adım, ciddi bir izlenim vermek isterdim.
Tabi ki sizin beğeniniz...

bence gayet hoş bir elbise ama daha açık tonları yok mu ki. çok resmi olur gibi:) böyle söz falanda çok şahit olmadığım için çok bilmiyorum

her yerde, herkesin üzerinde var bu elbiselerden artık. ben bişeyi birisinde çok fazla gördüğüm zaman soğuyorum, o yüzden pek tercih etmezdim bence de sanki biraz daha düz, sade bişey olsa daha güzel olur sanki

benim gibi kalçalıysan ve boyun kısmın çok uzun ince değilse olmayabilir. ama düz çok çıkıntılı olmayan zayıf bi beden ölçün varsa bence yakışır :) bi de ayakkabı ve aksesuarlarla beraber daha farklı görünebilir...

evet bence de birazcık fiziğinle alakalı bi durum şahsen ben basenli olduğumdan tercih edemem ama fiziğin müsaitse olabilir... bi de bu tip kıyafetlerde üstüne tam oturması lazım beli yukarıda olanlar falan pek iyi durmuyo sanki emanet gibi bence daha klasik düz bişey tercih et risk almazsınn tatlım kolay gelsinnn

Bence gayet güzel söz için hiç abartılıda değil fiyatıda uygunmuş ama genede dışarda beğene beğene sade, şık bir elbise bulabilirsin

bence güzel bi elbise.bende söz için sıfır kollusunu alıcam.bi mağazada beğendim.renk olarak daha açık yada canlı renkleri tercih et bence.bu arada hayırlı olsun.aynı heyecanlar bendede var şuanda

öncelikle konumu okuyup cevap yazan yorumlarını esirgemeyenlere çok teşekkür ediyorum kızlar . Elbiseyi aldım ama fiyatı uygun ve gardrobumda bulunsun o gün giymesem bile birsürü düğün vs olucak onlardan birin de giyerim diye, giyip ve giymemek konusunda çok kararsızım çünkü garantiye almak istedim birazda ogüne kadar elbise bulamazsam onu giyerim artık ama önceliğim daha sade ve açık renkli giysiler olucak.açık tonu olsaydı alıcaktım ama sadece siyah ve laciverti vardı.
basenlerim yok sadece biraz göbek yaptım son zamanlarda suan zayıflık ve şişmanlık arasında biryerlerdeyim birkaç kilko daha fazla alırsam artık uzun boyumda kurtarmıcak beni iri kemiklerimde yağlar sarkıcak tek umudum isteme nişan düğün stresi derken aldıgım kiloları vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…