ELBİSE üzerinden kalıp

rapunzels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
16
0
Merhabalar ben kalıp çıkarmayı bilmiyorum yanlız örnek evde diz üstü bir elbidem var diyelim onu kımaşın üzerine koyun ona göre kesip biçip düz elbiseler özelliklede straplez elbiseler dikiyorum bunu biraz daha pratik yada dogru nasıl yapabilirim yani en basip yöntemi ile evde mevcut olan bir elbisenin aynısını nasıl dikebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...

modelini çıkartmak istediğin kıyafetin altına gazete herhngi bir kağıt konur çizilecek kısım kağıda iğnelenir ve dikiş yerlerinden çizilir çıkarılan kalıp kesilir giysi üzerinden kontrol edilir.

Benim de evde elbisem var, ama bunun kulpları var,dikiş payı var, bilmek lazım bence keşke uyduruk da olsa dikebilsem.. Benim hiç cesaretim yok açıkçası.. Var mıdır pratik bir yolu hakikaten?

kızlar ben evde olan etegimin aynısını yaptım mezurayla heryerini ölcüp not ettım sonra dikis payı olması icin her taraftan 1er cm ekledim cokda güzl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…