10 Tl ye vericem kızlar m beden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLAR YENİLER SAYFA 43,44 ve 47 DE.
:) TAKAS YAPILIR
Kızlar ürünlerimi çok ucuza sizlerle paylaşıyorum.Amacım dolabımı boşaltabilmek.Ürünlerimin çoğu yeni gibidir.Çok fazla şey alır bir iki kez giyer kenara atarım ve bu yüzden birikir yer kaplar boşu boşuna.Şu an 3 dolaba sığamıyorum.Çoğu gitti sayılır;verdim,sattım,hediye ettim vs.
canim bak bunlar :)
Canım şu atkı ve bereye bi de kazaga bakıcam eve gidince.kisliklara kaldırmıştım en son.onlara bakıp sana döneyim ben.senden de ekliycem bi iki bisey.Canım bunlar almak istediklerim, 36 lira yapıyor bir şeyler daha beğenmediysen eğer bunları alayım aradaki farkı da kargo parasını ödeyerek kapatayım olur mu? alacaklarına bir şeyler daha ekleyecek olursan ona göre eklenmiş resmin ön izlemesindekileri de ekleyebilirim. çok sevdim hepsini çıkaramadım bir türlü, uğraştırdım da seni kusura bakma. Sen söyle, bilgilerini de gönder yapalım takası, pazartesi yollarım hemen.
Eki Görüntüle 1171903 Eki Görüntüle 1171904
Eki Görüntüle 1171905 Eki Görüntüle 1171906
Eki Görüntüle 1171907 Eki Görüntüle 1171908
Eki Görüntüle 1171911 Eki Görüntüle 1171912
Eki Görüntüle 1171920
Canım şu atkı ve bereye bi de kazaga bakıcam eve gidince.kisliklara kaldırmıştım en son.onlara bakıp sana döneyim ben.senden de ekliycem bi iki bisey.
Canım şu atkı ve bereye bi de kazaga bakıcam eve gidince.kisliklara kaldırmıştım en son.onlara bakıp sana döneyim ben.senden de ekliycem bi iki bisey.
Canım bunlar almak istediklerim, 36 lira yapıyor bir şeyler daha beğenmediysen eğer bunları alayım aradaki farkı da kargo parasını ödeyerek kapatayım olur mu? alacaklarına bir şeyler daha ekleyecek olursan ona göre eklenmiş resmin ön izlemesindekileri de ekleyebilirim. çok sevdim hepsini çıkaramadım bir türlü, uğraştırdım da seni kusura bakma. Sen söyle, bilgilerini de gönder yapalım takası, pazartesi yollarım hemen.
Eki Görüntüle 1171903 Eki Görüntüle 1171904
Eki Görüntüle 1171905 Eki Görüntüle 1171906
Eki Görüntüle 1171907 Eki Görüntüle 1171908
Eki Görüntüle 1171911 Eki Görüntüle 1171912
Eki Görüntüle 1171920
Canım sadece son ekledigin yok diğerleri tamam
Canım sadece son ekledigin yok diğerleri tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?