elbise,pantolon,kazak,tişört,etek,ceket,iç giyim,kostüm,ayakkabı,çanta..2.el ve marka

Canım gönderdim sana da takip no attım eline bugün geçebilir bile tüh

canım çok tesekkur deerım kargomu teslim aldım bugun baska bişeyler daha begenırsem alırım bunlarıda madem kısmet degılmıs :)) Ama ben gözluk kalsın demiştim hatta onun parasını göndermedım sana dıger urunlerı gönderdım ama gözlugude yollamışsın:26:

canım hediye olarak gönderdim.ben kullanmıyorum nasılsa:)

takas şimdilik düşünmüyorum canım.bunları gönderirim tabii istersen sen adres bilgilerini gönder özelden.ben de hesap no göndereyim canım alacaksan.

gardrobummm ben geldim bi sürü yeni şeyler ekledim sen makyaj setine takmıştın hala istiiyon mu bende senn topikten gözüme bişeyler kestirdim :) hadi gel takas yapalım

kuzum makyaj setinden vazgeçtim.kocamdan hediye geldi dün bi set:))))) başka şeyler bakarım ben sen ekledikçe canımcım:)sen beğendiklerini söyle bana

kuzum makyaj setinden vazgeçtim.kocamdan hediye geldi dün bi set:))))) başka şeyler bakarım ben sen ekledikçe canımcım:)sen beğendiklerini söyle bana

canm bak bi istersen 6. sayfa ve sonrası yeni hatta dur bütün ürünleri son sayfada toplıyım senn için

cnm toparlamaya çalıştım olmadı ama zaten bütün resimler 1 6 ve 7. Sayfada bi bak sen

yarın gönderecekseniz paranızı yatırayım,pazartesi ise bir şeyler daha bakayım diye sordum. ekleyeceğiniz var mı? erkek bebek için filan da olabilir?

hmm canım hafta sonu gönderemem zaten:) hafta içi ne zaman istersen demek istedim.sen seç o zaman.yeni bişeyler ekleyebilirim yarın ama bebek için bişeyler yok hiç bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…