elbise,pantolon,kazak,tişört,etek,ceket,iç giyim,kostüm,ayakkabı,çanta..2.el ve marka

Ablam bari bu ikisini yolla

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-04-07-50-59.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $Screenshot_2014-04-04-07-50-52.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 60
Yok canım almadım.pzts bakıcam bankaya .24 ürün var işte hepsini yolliycam.paketini tekrardan toparladım şimdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım almadım.pzts bakıcam bankaya .24 ürün var işte hepsini yolliycam.paketini tekrardan toparladım şimdi.

aslında ayagım 39 bucuk diyeyim taraklı ayagım var yani ayakkabının tarak kısmı genişse olur herhalde

Canım seni yaniltmiyim boşuna almış olma sonra.Bence olmaz o sana.çünkü onu ince ayakkabının.bi de 39 no zaten.

Canım seni yaniltmiyim boşuna almış olma sonra.Bence olmaz o sana.çünkü onu ince ayakkabının.bi de 39 no zaten.

ürünlerim şimdi geldi

o ceket nasıl güzel oldu

elbise çok güzel bayıldımmmmm...

hediyeler içinde teşekkür ederimmmm çok ama çok memnun kaldımmmm

Çok sevindim güle güle kullan canımteşekkür ederim

Duruyor canım.o yüzük. Hırkanın arkası uzun kapatıyor evet.

Melegim bunlar duruyor mu

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-06-08-12-06.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $Screenshot_2014-04-06-08-06-54.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım resimdekiler duruyor mu ilaveten 15 tle london sporlar duruyormu,saç bantları var pembeli,hakili onlar da 1 tl miydi
öyleyse bunları almak istiyorum.Esnek üstler varsa gösterir misin onlardan da alırım,mavi puma tişort erkek değil mi
öyleyse onu da alırım?Kestane kebap acele cevap?39no içi tüylü çizme satıolmadıysa onu da alacağım

Mavi penye etek,morlu pembeli saç bantı,hakili saç bantı alayım

Grili ayakabı,lacivert kahveli çanta,kapşoınlu krem swet seçtiklerim bunlar umarım satılmamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…