Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
modelini beğendiğin elbisenin açıklamasınıda ekleyebilirim ancak kalıplarını nasıl eklerim işte onu bilemiyorum :)) malum tüm kalıplar aynı sayfada karışık oluyor ama dergileri edinebilirsen işin çok kolay olur. Kolay gelsin arkadaşım :)
Canım bu mavi elbise olabilir burda dergisini bugün aldım ama haziran ayı vardı mayıs ayı kalmamıştır sanırım artık.Haziranda da böyle modeller yok maalesef
Evet senin beğendiklerin mayıs sayısı istanbulda mayıs sayısını çok rahatlıkla bulabileceğini tahmin ediyorum istediğin modellerin açıklamasını koyarım buraya sorun değil. ancak hala kalıbı nasıl yapacam onu bulamadım :)) hahaha. açıklamadan becerebilirsen ne ala. varsa aklına gelen başka çözüm onada varım :))
Evet senin beğendiklerin mayıs sayısı istanbulda mayıs sayısını çok rahatlıkla bulabileceğini tahmin ediyorum istediğin modellerin açıklamasını koyarım buraya sorun değil. ancak hala kalıbı nasıl yapacam onu bulamadım :)) hahaha. açıklamadan becerebilirsen ne ala. varsa aklına gelen başka çözüm onada varım :))
Canım ben bi mayıs sayısını araştırım bakalım bulabilirsem arşivde olması gereken bir şey bence çok iyi olur.Kendini zorlama canım yardımların için sağol a.s.
bu linkte patronlar var ama dikişten anlamadığım için ne patronu olduğunu anlamadım bak istersen sayfanın yan tarafında 11. 13. patron sırayla yazıyor..tıkla orayı açılıyor..