Elbise,Etek,Ceket, Tunik ve Çantalar-Beden 38-44 arası

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
466
357
Merhaba hanımlar, forumun yeni kuralları hepimize hayırlı olsun :)
Ben de ekliyorum ürünlerimi. Bu arada ütüsüz fotoğraflamak zorunda olduklarım için üzgünüm

ELBİSE-1

38 beden lacivert renk. Eteği balon tarzında. Ben birazdan listeleyeceğim nar çiçeği ceket ile kombinlemiştim. Tesettürlü bayanlar öyle düşünebilir.

ELBİSE-2

Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.

ELBİSE-3

Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.

ELBİSE-4

40 beden siyah. Yan kısmında küçük bir yırtık oldugu için üzerini çiçek süslemiştim. Belli olmuyor.

ELBİSE-5

Bu en sevdiklerimden. Gazzella marka 44 Beden. Hardal Sarı- Siyah. Tam tesettüre uygun

CEKET-1

40 Beden. Nar çiçeği çok şık bir ceket. Ben Lacivert elbise ile kombinlemiştim.

CEKET-2

XL yazıyor fakat bence L için daha uyumlu. Koyu lacivert.

ETEK-1

Lacivert Etek. 44 yazıyor fakat 42 için daha uyumlu dar kalıp biraz.

ETEK-2

Lacivert Beyaz detaylı etek. 44 Beden.

ETEK-3

Koyu Yeşil Etek. 44 Beden.

ETEK-4

pembe Kemer detaylı etek. 44 yazıyor fakat dar kalıp 42 için daha uyumlu

ETEK-5

Collezione marka kemerli kot etek. Yazlık. 44-46 beden için uyumlu.

TUNİK-1

Puane Marka Kiremit rengi nubuk. Kemeri Zımba detaylı. Etiketi üzerinde.42 Beden

TUNİK-2

Kışlık sayılır. L/Xl beden

ÇANTA-1

ÇANTA-2

ÇANTA-3

ÇANTA-4

ledun koton elbise uzun mu yani benim boy 1,70 topukta uzun elbise istiyorumda olur mu

Mrb, S sopakuzuli benim boyum 1.75 topuğuma kadar değildi ama bileğime yakındı. Sanırım senin için tam istediğin gibi olacaktır.

İlgilendikleriniz hakkında detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz

Merhaba hardal sarı elbisenin 44 beden olduğuna emin misiniz 44 bedense almak isterim uygun da fiyat verirseniz tabi .tesekkurler
Günaydın elbise 44 bedendir o konuda sıkıntı yok, isterseniz detaylı ölçü de vermeye çalışırım ilk fırsatta. Fiyatı 30 liradır. Ben teşekkür ederim

ÇANTALAR NE KADAR?

çantaların herhangi bir sorunu var mı?
Merhaba,
ilk çantanın kulp kısmında biraz aşınma, 2. Çantanın da zımbalarından birinde eksiklik var. Dikkatli baktığınızda farkedebilirsiniz. 3. ve 4. çanta hiç kullanılmadı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…