Elbise dikimi

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
kızlar benim saten siyah yatak örtüm var 1 kere kullanalım dedik yazın yakıo kışın buz gibi tutuyor.üstelik gece üstümüzden kayıp gidiyor.bidahada hiç kullanamadım.ben diyorum ki bu saten kumaşı elbise olarak değerlendireyim ama nasıl dikeceğim.beğendiğim bi modelde var bunun gibi olsun istiyorum kendim dikebilirmiyim ki yada terziye götürsem istediğim gibi dikebilirmi?çöpe atmak istemiyorum değerlendireyim istiyorum zten düğünde var yazın kuzenimin.orda giyerim.napim bana yardımcı olabilirmisiniz.diktirince resminide koyarım size göstermek için ama cesaret edemiyorum ya parça pinçik yaparsam

dikiş nakış kursuna falan gitmediysen bnce hiç kalkışma ver gitsin güvenilir bir terziye elbise harika bu arada siyah müthiş olur

dikiş nakış kursuna falan gitmediysen bnce hiç kalkışma ver gitsin güvenilir bir terziye elbise harika bu arada siyah müthiş olur

yok iğne tutmayı bilmem.terziye göturunce sırıtmaz inş.bana yatak örtüsünü getirmiş diktirio die ahahahahha

canım adı üstünde yatak örtüsü,yorgan yada pike gibi örtülmez yatağın üstüne serilir

elime igne almadim diyorsun ama koskoca elbise dikmek istiyorsun, komik degil mi biraz bu istek

ayrica elbiseye kullanilan saten yatak ortusu eminim farkli kalinliklardadir. ama genede bi terziye goturup sorabilirsin, suanda bahsettigin saten parcayi gormedigim icin olur veya olmaz diyemiycem.

ne oldu örtü:44: diktinizmi merak ettim süper fikir bencebende makinamı yeni aldım evdede kumaş yok dikecek o andagözüme kırmızı bir çarşafım vardı onu kestirdim kendime bi güzel tulum diktim bende pek anlamam dikişten ama oldu valla umarım sizde değerlendirmişinizdir birşekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…