• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise, Bluz, Çizme Satıyorum

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.822
448
$a beyaz bluz.jpg $a çizme.jpg $a elbise bordo.jpg

$a elbise kırmızı.jpg $a elbise mavi.jpg $a elbise siyah.jpg

$a etek bot.jpg $a siyah ayakkabı.jpg $a siyah bluz.jpg

$a siyah elbise.jpg $a turuncu bluz.jpg $cats.jpg

$elbise mor.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
.carpelumina kullanıcısından alıntı .
Bedenler nedir?
Mrb çizmeye talibim bana olursa 39 numara mı durumu nasıl ve markası nedir deri mi

Merhaba, çizme size olur diye düşünüyorum, geniş kesimli bir 39 numaradır bende rahat ayakkabı bulma konusunda zorlandığım için günlerce aramıştım rahat edebileceğim modeli, ama malesef sadece ilk aldığımda 2-3 günlüğüne giyebildim, bacak kısmı için yapılan sıcak kalıpla esnetme işlemi soğukta hemen kendini geri çekti çünkü. Ayakkabı gerçek deri, markasını malesef şuanda hatırlayamıyorum çünkü kitlesel üretim yapan bir firmadan almadım. Belki bilirsiniz Bursa'da dericilik gelişmiştir bu nedenle şehrin merkezinde kendi üretimlerini yapan sıra sıra ayakkabıcılar bulunur, buradaki ayakkabıcılardan birinden almıştım.

Burada diğer ürün detaylarını da yazayım, bluzlar ve kısa kollu mor elbise, yurt dışı için üretim yapan bir fabrikadan, ablam orada çalışırken fabrikanın yönetim katı full kadınlardan oluşurdu ve üretilen kıyafetlerden kendileri için kolilerle ayırtırlardı, bu saydığım kıyafetler o dönemde bana aldıklarından. Çoğunun üzerinde M&S Limited Collection etiketi var.

Kırmızı yazlık elbiseyle, bordo kadife etek Galata'daki butiklerin birinden, satıcı Hindistan'dan getirdiğini iddia ediyordu.

35 tllik siyah elbise Mango, onu düzgün fotoğraflamayı bir türlü başaramadım, göğüs kısmı bol olduğu için. Ama kesinlikle fotoğrafta gözüktüğü gibi gri değil bariz siyah, zaten makinede yıkanmadığı içinde solmasına imkan yok. Gece elbisesi olarak çok uygun bir seçenek fiyatıyla da.

Kahverengi bot Deichmann'dan, Saten ayakkabı Kadıköy Onur Çarşısından

Siyah saten, arkası bağcıklı elbise İpekyol'dan

Mor lale kesim etekli elbise Debenhams'tan

Back