Evet insan en fazlada sevdiklerine küsüyor, kendi iyi niyetine kiziyor. Hele birde benim gibi artik dolmzs ve kinci insan haline gelmisseniz.
Mânen zor bir hayat yasiyorum. Ne yaptiysam hep elimde patladi. Agladim, hayata küstüm, yeru geldi imrendim yeri geldi umursanmayan insan oldum. Cocuklugumdan beri hep bu duygularla büyüdüm. Alttan aldim saf oldum, üste ciktim âsi oldum. Evlendim. Evliligimdeki en büyük istegim evlendigim kisinin benim o olmayan öz güvenimi yerine getirmesi, beni sevmesiydi. O da sagolsun elinden gelen pisligi yapip hatta ve hatta serefsizligin dibine vurarak beni bosadi. Yoruldummu? Kesinlikle. Eskiden kalbimde bir agri vardi bu yasadiklarimdan dolayi ama zamanla kalbimde taslasti. Ama ben bu yasadigim ortama ragmen pes etmiyorum. Mutlu olucam. Huzur bulucam. Umut fakirin ekmegi misali. Belki günahlarima kefarettir kalp cöküntülerim. Ben MUTLU OLUCAM. Rabbim bana cok güzellikler hazirliyo. Öyle ya kis mevsimi ne kadar cetin gecerse, yaz mevsimide o kadar sicak olurmus...