• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elazığ'da Burun Estetiği

chococo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
76
44
38
30
Merhaba Kızlar,
Bayramdan sonra burun estetiği olmak istiyorum. Elazığ'da olmayı planlıyorum. Mehmet İhsan Okur' un bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Rica etsem bu konuda bilgisi olanlar sorularıma cevap verebilir mi? Öncelikle şunu söyleyeyim Elazığ' da oturmuyorum hafta içi bir gün gidersem poliklinikte bulabilir miyim?
Ameliyat randevusu almak için polikliniğe mi gitmem gerekiyor?
Ortalama estetik ücreti ne kadar? ve en önemlisi ameliyat olanlar sonuçtan memnun musunuz?

Merhaba Kızlar,
Bayramdan sonra burun estetiği olmak istiyorum. Elazığ'da olmayı planlıyorum. Mehmet İhsan Okur' un bu konuda çok iyi olduğunu duydum. Rica etsem bu konuda bilgisi olanlar sorularıma cevap verebilir mi? Öncelikle şunu söyleyeyim Elazığ' da oturmuyorum hafta içi bir gün gidersem poliklinikte bulabilir miyim?
Ortalama estetik ücreti ne kadar? ve en önemlisi ameliyat olanlar sonuçtan memnun musunuz?
İhsan Hocayı bulmak yakalamak çok zor ben zar zor serviste hastalarını kontrol ederken ayaküstü muayene olabildim 2018 e kadar ameliyat randevuları dolu o yüzden ben aynı hastanede KBB ci Erol KELEŞ'e 2 ay sonra ameliyat olacam İhsan Hocanın gördüğüm 2 hastasından birinin burnu çok güzeldi birininkini de hiç beğenmedim

Erol Keleş nasıl peki? Nasıl ve ne zaman randevu aldınız?
İhsan Hocayı bulmak yakalamak çok zor ben zar zor serviste hastalarını kontrol ederken ayaküstü muayene olabildim 2018 e kadar ameliyat randevuları dolu o yüzden ben aynı hastanede KBB ci Erol KELEŞ'e 2 ay sonra ameliyat olacam İhsan Hocanın gördüğüm 2 hastasından birinin burnu çok güzeldi birininkini de hiç beğenmedim

Erol Keleş nasıl peki? Nasıl ve ne zaman randevu aldınız?
Erol KELEŞ duyduğum bildiğim bir doktordu ama açıkçası ameliyat olmayı düşünmüyordum İhsan Hoca aklımdaydı doğrusu ama o da 2018 e kadar dolu bekleyemezdim o kadar burda Erol KELEŞ'e ameliyat olan bir arkadaşın özelden resimlerini gördüm çok beğendim tam istediğim gibi az kavisli ve ucu hafif kalkık çok güzel olmuştu hastaneyi aradım ameliyatı olmayan günü öğrendim ve gidip muayene oldum Ağustos 17 de ameliyat olacam ben öyle istedim yoksa belki daha erken de verebilirdi

medıkal park ahmet arslan hakkında bilgisi olan var mı
Ben forumlarda bir yerde yaptığı bir burunu görmüştüm güzel değildi valla ama şimdi nerede gördüm hatırlamıyorum çok popüler bir doktor da değil sanırım pek ismini duymadım ben de erol keleşe olacam ünvde

Erol KELEŞ duyduğum bildiğim bir doktordu ama açıkçası ameliyat olmayı düşünmüyordum İhsan Hoca aklımdaydı doğrusu ama o da 2018 e kadar dolu bekleyemezdim o kadar burda Erol KELEŞ'e ameliyat olan bir arkadaşın özelden resimlerini gördüm çok beğendim tam istediğim gibi az kavisli ve ucu hafif kalkık çok güzel olmuştu hastaneyi aradım ameliyatı olmayan günü öğrendim ve gidip muayene oldum Ağustos 17 de ameliyat olacam ben öyle istedim yoksa belki daha erken de verebilirdi
Canm benimde 21 martta erol keles hocaya ameliyatim var özelden bana da yollarmisin son halini bide ben cok korkuyorumm nasildii

Merhaba Kızlar,
Elazığ’da olmaktansa Diyarbakır’da Genesis hastanesinde olun

Kızlar mehmet ihsan hocanın buradaki olumlu yorumlarına aldanıp ameliyat oldum ama burnum çok kötü oldu. Bildiğiniz yamuk doktor kabul etmiyor hatasını gayet normal diyor. Keşke hiç yapmasaydım

Eklentiler

• 1B09CF22-036E-45DD-9371-F747B6046924.jpeg
    1B09CF22-036E-45DD-9371-F747B6046924.jpeg
    11,9 KB · Görüntüleme: 149
Oldun mu?

Back