Rabbim ölenlere rahmet eylesin , herkesin yar ve yardimcisi olsun
sabah tv yi hic acamadigimdan haberim olmadi , aksam üstü actim ilk olarak alman kanali cikinca almanca alt yazi gecti , Türkiyede büyük deprem , cok sayida ölü var diye , beynimden vurulmusa döndüm
ölen vatandaşlarıma RAhmet, kalanlara sabır diliyorum. soğukta kalanlara yardım etsin Rabbim. evlerinden olanlara da yardım etsin. dün afyonda da saat 7 civarı olmuş. hissetmedim ama. Allah yaşatmasın. böylelikle bitmiş olsun.
çok acı ya kızlar hayr ola ben bi veya iki gün önce rüyamda teprem oluyodu çok korkmuştum internette okuduğumda devlet büyükleri ve devletle ilgili bişiler yazıyodu çok korkmuştum rabbime yalvarıyodum kıyametin habercisiymiş gibi bi hisli rüyaydı
sabahta mutlu olayım diip tv nin radyosunu acınca şok oldum inanmadım başka ülke sandım tv leri aradım inanırmısınız o öğlendi alakasız kanallarda haber veriliyodu asıl kanallarda rant peşinde benim gibi bi kaç arkadaşımda tv lerde haberleri bulamamış üzülmüşlerdi çok üzücü bi durum yazık o canlara çokkkkkkkk ben yaşamadım ama eşimin tüm ailesi depremde ölmüş izmit depremin de korkuyoruzz çokkkkkk allahım sonumuzu hayr ettsin.(((((((((((
Bir Elazığlı olarak hemşerilerime Allahtan rahmet diliyorum.ınşallah daha büyük bir deprem olmaz diken üstündeyiz sürekli deprem oluyor sanıyorum,çok korktum bir o kadarda ailesini eşini çocuklarını kaybedenleri gördükçe çok üzüldüm ama binlerce kere şükür ettim. Allah yardımcımız olsun.