Elazığ'da 6.0 Büyüklüğünde Deprem

allah yardımcıları olsun inşallah,istanbul da olursa düşünemiyorum valla,99 depreminde sivas taydım gezmeye gitmiştim,hissetmedim,eğer olursa çok korkarım valla,sabah duyunca çok üzüldüm..

depremi yaşayanlar olarak çok korktum sabahdan beri 2 yerde birden olmasından dolayı elazığda daha çok kırsal kesimi etkilemiş çünkü evler baraka gibi olduğundan sanırım ölenlere Allahdan rahmet arkasında kalanlara sabırlar diliyorum

Allah yardımcıları olsun...

Çok zor bir olay...Öölü sayısının artması düşündürücü..

Kandilli Rasathanesi Müdürü Mustafa Erdik açıklama yaptı
Yeni bir hareket beklediklerini söyledi.

- Bu bölgede yoğun hareket görüyoruz. Doğu Anadolu fay hattında yeni yırtılma bekliyoruz.

- Bu durumda şaşırtıcı olan 5'ten büyük 3 tane deprem var.

- Tabi bu deprem aktivitesi takip edilmesi gereken bir konu. Hasarlı evlere girmemeleri gerekir. Bu tip binalara girmek çok tehlikeli olabilir.

- Bu deprem merkezde 7 şiddetinde hissedildi. 7 şiddetinde deprem de kırsal kesimde yıkıcı olur.

bunları söyledi...

arkadaşlar gemlikde oturuyorum tam yemek sırasında oldu öldüm öldüm dirildim fazla büyük değil3.5 şiddetinde ama çok fena salladı bu gece uyku harama bana çok korktum

Demek bizim buraları da yokladı, ama Marmara Denizinde ufak tefek depremler hep olur, farkederiz farketmeyiz.
Şimdi deprem gündemde olduğundan daha çok dikkat çekiyor.

Allah'a emanet...

[Dünde bizim burda oldu...
Elazığdaki herkesin Allah yardımcısı olsun sabırlar versin...

Son düzenleme:
Demek bizim buraları da yokladı, ama Marmara Denizinde ufak tefek depremler hep olur, farkederiz farketmeyiz.
Şimdi deprem gündemde olduğundan daha çok dikkat çekiyor.

Allah'a emanet...

canım bu geölikdeki hissedilmeyecek gibi değildi baya bi hissedildi yani Allahımıza emanetiz

canım bu geölikdeki hissedilmeyecek gibi değildi baya bi hissedildi yani Allahımıza emanetiz

Tekrar geçmiş olsun canım, küçük depremlerden zarar gelmez :1hug:

Öyle cidden Allah'a emanetiz.Bizim de oturduğumuz ev yanıyordu bugün Allah korudu...
saruboceq

Nasıl yani, geçmiş olsun canım :teselli:

Teşekkür ederim canım 3.6 dün yaşandı saat 22:30 gibi..
Ondan önceki gecede ilçesinde meydana geldi...
Umarım daha kötüsü olmaz hayırlısı

Olmaz olmaz tatlım, depremin bugünlerde kendini hatırlatası geldi galiba benneyaptımki

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.. kalanlara sabir.. çok üzüldük..
Rabbim bizleri korusunnn

allahım böyle afetlerden korusun herkesi...cnm nişanlımın memleketi elazıg...bidaha yaşatmasın kmseye..

Nasıl yani, geçmiş olsun canım :teselli:

Çenem teşekkür ederim.Baca tutuştu.İtfaiye yi falan aradık.Geldi geçti ama br de bize sor...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…