6.0 buyuklugu deprem oluyor 57 kisi ölüyor ben dusenemiyorum baska ulkeler gbi 9,0 siddetinde sallansak ne yaparıs..gecmis olsun cenebaz dedigin gibi yasayanlar ve artı tupras patlamasıyla karsı karsıya kalan insanlar olarak cok iyi anlıyorus o korkuyu allah olenlerin ailelerine sabır versin
bende çoook geçmiş olsun diliorum..
ölenlere allahtan rahmet diliorum..
bizim topicte elazığ'ın ilçesinde oturan bi arkadaş vardı..
sabahtan beri hiç girmedi kk'ya
doğrusu onun için çok endişelenioruz..
numarası falanda yok arayıp soramıyoruzda...
mafoldumbenmafoldumben
Amin arkadaşlar, Allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
isoldem aklınıza kötü şeyler getirmeyin, hasar o ilçedeymiş daha çok, merkezde yıkım yokmuş.
eve giremiyorlardır tabi doğal olarak, ondandır arkadaşım :1hug:
bende siirtte oturuyorum yanlızdım gece sarsıntıyla uyandım 5 saatlık mesafede bız bu kadar hıssettıysek ordakılerı dusunemıyorum halada ara ara sallanıyoruz moon sana katılıyorum sonuna kadar bukadar depremde bunca ınsan kaybedıyoruz baska ulkelerde 8 sııddetınde oluyor bızım kadar canları yanmıyor elazıglılara gecmıs olsun allah tekrarını yasatmasınnn
Tüm milletimizin başı sağolsun,Allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabırlar versin.
Rabbim korkutmasın:1no2: Bu soğukta tüm Elazığ sokakta,Allah yardımcıları olsun,dualarımız onlarla:çok üzgünüm:
çok büyük geçmiş olsun bu soğukta çok zor Allah yardımcıları olsun inşallah... hayatını kaybeden tüm merhum ve merhumelerin ailelerine sabır versin:gitme:
Sabahın erken saatlerinde duydum ve çok ama çok üzüldüm,
Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah,
Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet,
yakınlarına sabırlar diliyorum...dualarımız Elazığ için...