Elazığ'da 6.0 Büyüklüğünde Deprem

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
408
İstanbul
Sabah 4:32'de Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 6.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş arkadaşlar mafoldumben

Şu an ölü sayısı 57 olarak açıklandı ve giderek artıyor mafoldumben

Deprem yaşamış biri olarak ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına da sabır dilerim mafoldumben

Adana'da da 4.0 büyüklüğünde bir deprem olmuş...

Sallantılarla dolu bir sabahmış, anca haberim oldu, çok üzgünüm çok :gitme:

büyük geçmiş olsun. bu soğukta allah yardımcıları olsun...

6.0 buyuklugu deprem oluyor 57 kisi ölüyor ben dusenemiyorum baska ulkeler gbi 9,0 siddetinde sallansak ne yaparıs..gecmis olsun cenebaz dedigin gibi yasayanlar ve artı tupras patlamasıyla karsı karsıya kalan insanlar olarak cok iyi anlıyorus o korkuyu allah olenlerin ailelerine sabır versin

Hayatini kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlara bol sabirlar diliyorum! Allah bir daha yasatmasin insallah

sabah tv yi açar açmaz elim ayağım boşaldı.

annem ve birçok akrabam Elazığda

arayıp haber de vermek istememişler korkarız diye

hayatını kaybedenlere rahmet olsun Allah hepsinin yardımcısı olsun çok acı

Evet moon'cum biz yaşayanlar olarak daha bir derinden sarsılıyoruz bu haberlerde :gitme:

Satrapi'm annenler iyi demi kuzum :1hug:

evet canım iyiler merkezde oturuyolar genelde akrabalarım ve annem hasar Kovancılar da olmuş daha çok

evlere girmeye çekiniyolar ama

ne yapacaklar bilmiyorum Allah hepsine yardım etsin

Tüm Elazığlılar'a geçmiş olsun.
Deprem çok korkutucu bir şey. Sabahtan beri içim sıkıldı, keyfim yok.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Off Allah yardımcıları olsun yaşayan biri olarak nasıl birşey olduğunu çok biliyorum
Ölenlere rağmet geride kalanlara sabır versin rabbim

bende çoook geçmiş olsun diliorum..
ölenlere allahtan rahmet diliorum..
bizim topicte elazığ'ın ilçesinde oturan bi arkadaş vardı..
sabahtan beri hiç girmedi kk'ya
doğrusu onun için çok endişelenioruz..
numarası falanda yok arayıp soramıyoruzda...
mafoldumbenmafoldumben

Amin arkadaşlar, Allah yardımcıları olsun :Saruboceq:

isoldem aklınıza kötü şeyler getirmeyin, hasar o ilçedeymiş daha çok, merkezde yıkım yokmuş.
eve giremiyorlardır tabi doğal olarak, ondandır arkadaşım :1hug:

bende siirtte oturuyorum yanlızdım gece sarsıntıyla uyandım 5 saatlık mesafede bız bu kadar hıssettıysek ordakılerı dusunemıyorum halada ara ara sallanıyoruz moon sana katılıyorum sonuna kadar bukadar depremde bunca ınsan kaybedıyoruz baska ulkelerde 8 sııddetınde oluyor bızım kadar canları yanmıyor elazıglılara gecmıs olsun allah tekrarını yasatmasınnn

Ölenlere Allah rahmet eylesin.. Ailelerine sabır versin..

Yaralılara geçmiş olsun :(

Tüm milletimizin başı sağolsun,Allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabırlar versin.
Rabbim korkutmasın:1no2: Bu soğukta tüm Elazığ sokakta,Allah yardımcıları olsun,dualarımız onlarla:çok üzgünüm:

çok büyük geçmiş olsun bu soğukta çok zor Allah yardımcıları olsun inşallah... hayatını kaybeden tüm merhum ve merhumelerin ailelerine sabır versin:gitme:

Tüm Türkiye onlarla beraber üşüyor şu an...

Umarım havalar da ısınır bir an önce.
Evlerine giremeyecekler bir süre, çadırlarda yaşamak kış gününde çok zor olacak.

Sabahın erken saatlerinde duydum ve çok ama çok üzüldüm,
Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah,
Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet,
yakınlarına sabırlar diliyorum...dualarımız Elazığ için...

Back