Gebeliğe Hazırlık Elazığ doktor önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzgrksy

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
259
200
18
Merhaba bir yılı aşkın süredir gebe kalamıyorum bu süreçte orhan özdiller e gittim ilgisinden alakasından memnunum fakat malum sonuç alamadım başka bi doktora görünmek istiyorum bilgisi olanlar fethi hanay nasıl bi doktor ya da hamile kalamayan kişilerde hangi doktorları önerirsiniz?

Merhaba bir yılı aşkın süredir gebe kalamıyorum bu süreçte orhan özdiller e gittim ilgisinden alakasından memnunum fakat malum sonuç alamadım başka bi doktora görünmek istiyorum bilgisi olanlar fethi hanay nasıl bi doktor ya da hamile kalamayan kişilerde hangi doktorları önerirsiniz?
Fetih hanayi normal bir doktor tüp bebek konusunda başarısı yok bence hiç vakit kaybetmeyin ben onun hastasiydim bende rahimde perde vardı erken doğum yaptım , doğumdan sonra rahim filmi ve perde ameliyatı için Orhan özdiller yönlendirdi bende doktor araştırıyorum , Diyarbakır'da Zeki Akkum mu bir deneyin ben ameliyat için araştırıyorum ama kendisi tüp bebek konusunda baya başarılı hakan çokşüer de ovuyorlar , siz Orhan özdiller de rahim filmi cektinizmi neden sonuç alamadıniz sorun neymiş ne dedi

Back