• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elart yatak örtüsü hediye geldi satmak istiyorum

polias

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
88
4
96
Ankara
Arkadaslar bu yaz evlendim elart yatak örtüsü hediye geldi rengi kırmızı benim yatak odam kahverengi rengi uymadığı için satmak istiyorum ilgilenen olursa mesaj atabilir ELART MELEK MODELİ RENGİ KIRMIZI SIFIR PAKETİNDE DURUYOR FİYATI 420 LİRA BEN UYGUN BİR FİYATA SATABİLİRİM ANKARA İÇİ OLURSA SEVİNİRİM

Arkadaslar bu yaz evlendim elart yatak örtüsü hediye geldi rengi kırmızı benim yatak odam kahverengi rengi uymadığı için satmak istiyorum ilgilenen olursa mesaj atabilir ELART MELEK MODELİ RENGİ KIRMIZI SIFIR PAKETİNDE DURUYOR FİYATI 420 LİRA BEN UYGUN BİR FİYATA SATABİLİRİM ANKARA İÇİ OLURSA SEVİNİRİM

Merhaba, yatak örtüsünün fotograflarını eklebilir misiniz? Almayı düşünebilirim görürsem. Ve fiyatı ne düşünüyorsunuz?

Merhaba ben Oya siteye yeni üye oldum. Bende yatak örtümü satmak istiyorum evlenirken aldım ama kullanmadım hem odam küçük hemde örtüp kaldıracak pek vaktim olmuyor almak isteyen olursa acil satmam lazım çok acil bir ödemem var çünkü kızlar en kısa sürede umarım dönersiniz.

Merhaba, yatak örtüsünün fotograflarını eklebilir misiniz? Almayı düşünebilirim görürsem. Ve fiyatı ne düşünüyorsunuz?

canım yatak örtüsünün resmini mail olarak atarım sana bana mail adresini ver yada buraya yüklemeye çalışırım 200 tl ye satıcam sıfır kutusunda hiç açmadım

$176739421.elart-melek-cift-kisilik-yatak-ortusu.webp bunun kırmızısı

Canim merhaba ben konuyla alakasiz ama yardimci olmani istiyorum.bir konuda yorumlarini gordum 21gunluk onaylamayla ilgili senin baya bi fikrin var zannediyorum,ben ozguven vesosyal fobi icin olumlama yapmak istiyorum nerden baslamaliym nasil yapayim ve bu bilincalti ile ilgili onerebilecegn kitap varmi ?

Back
X