Peki hanimlar kucuk havlu almaya karar verdim, cok tesekkur ederim yorumlariniz icin!
Simdi bir sorum daha var! Hangi renk havlu alsam? Bir sepete 6tane giriyor, ama ayri renk combinleri yapmicam, yani 6 ayni renk havlu almak istiyorum. Banyomda pembe camasir sepeti ve pembe hali var ama pembe havlu almak istemiyorum! Her hangi renk havlu alirsam etrafini pembe kurdalye takacam, o sekilde uyumlu olmasini saglicam. (Bu arada havlulari koyacam sepeti beyaz alcam)
Aklimda beyaz havlu vardi, ama annem beyaz alma diyor beyaz camasirlarim az yani gec yikanir (iki haftada bir yikaniyor beyazlarim), ustelik leke cok beli olur zor cikar sonra kirli durur diyor, bu konuda hakli...
Esim gri al diyor, ama gri kendinden biraz kirli gibi duruyor, ustelik koyu renk banyomu pek uymuyor...
Beyaz alsammi baska renkmi alsam bilmiyorum (ayrica burda cok renk secenekleri yok), ileriye dusunerek pembe almak istemiyorum, seneye tasincaz ozaman banyom buyuk ihtimal pembeli olmucak, bosu bosuna 6tane pembe havlu almis olcam.
Sonuc en mantiklisi beyaz almak... Sizce?