El yikama hastaligimdan kurtulamıyorum.

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
31
Herkese merhaba,
Böyle bir takıntı veya hastalikla karşılaşıp kurtulan var mı?
Ben çoook uzun yıllardır bu hastalikla cebellesiyorum.Ne yazık ki hiç doktora bunun için gitmedim.Bu konuda çok haksızım biliyorum.Ama bundan sonrası için ne yapabilirim?tamam ilaç da bir seçenek ama bana bir ikna lazım.Yani artık biri bisey dese ona inanacak konuma geldim.Devamli taharet alirim,bu yüzden elimi cok kisa yıkasam temizlenmedi diyip biraz daha yıkıyorum.Veya tuvalet fırçasını elledim yada tuvaleti yıkadım diyelim dakikalarca ellerimi yıkarım.Mesela esim yıkamaz benim kadar tuvalet fircasina değse sudan geçirir elini yada kısa bir yikar geçer.Siz nasıl yapıyorsunuz.En büyük problemim tuvaletten sonra yada ete,yumurtaya elimi sürdükten sonra dakikalarca yıkamak.

Önerilerinizi bekliyorum.

Kazen konumun bir cok insana ulaşması için bildirim yayınlarmisiniz? Tesekkurler

Bu tarz seylere degince dakikalarca yikamaniz bana abarti gelmedi bende oyleyim ve sorun olarak gormedim.
Ama suyu gereksiz harcamamaya dikkat edin bakin kuraklik var.
Ve tuvalet fircasi yada nolursa olsun eldiven kullanin gerekirse iki kat takın.
Doktora gidin o bizden daha cok ikna eder gibi.

Ama şöyle birsey var ben normalin de normalin üzerinde yıkıyorum.Eldiven taksam bile yinede aynı şekilde yıkıyorum

Ben kendim yıkamayı abarttıgım gibi ev ahalısı yada dısardan gelen misafirin de yıkamamasına delı oluyorum, herkes pipisini ellediği ellerle gezıyo sokaklarda ya , bunu kafamdan atamıyorum resmen

Ben kendim yıkamayı abarttıgım gibi ev ahalısı yada dısardan gelen misafirin de yıkamamasına delı oluyorum, herkes pipisini ellediği ellerle gezıyo sokaklarda ya , bunu kafamdan atamıyorum resmen
Ya o kadar düşünürsek hayat çok zorlaşır,zaten yeterince zor.Siz ilaç kullaniyormusunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…