el yapımı hayalet

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
Selam kızlar,
Önce kendim yapıp öyle paylaşacaktım dayanamadım mailime gelen bu çalışma bana çok orijinal geldi çok beğendim en kısa zamanda malzemeleri temin edip yapmayı düşünüyorum yeğenim gelecek belki onunla yaparım yapılış sırasına göre numaralanmış fotoları da koyuyorum umarım beğenirsiniz

Ev icin EL yapımı hayaletEğer mistik ve temalı eglencelerden hoslaniyorsaniz buyrun size ev icin el yapimi hayalet.
malzemeler :

Buyuk pet sise,
Bos bir sprey sisesi
Nisasta,
1 m2 sargi bezi,
1 adet top
40cm'lik iki adet bakir tel

Bos pet sise uzerine yerlestirdiginiz top, hayaletimizin basinin seklini olusturacak, bakir telleri sekildeki gibi bukerek yanlardan siseseye baglayiniz.
Bu iskelet uzerine sekildeki gibi sargi bezini yerlestirin. ardindan, sulandırılmış nişastayi bir sprey icine bosaltip karistirin. İnce bir tabaka halinde bu sargi bezi uzerine uygulayin.
Nisastali gazli bezi ruzgarsiz ve kuru bir ortamda kurumaya birakin. 1 saat sonra hayaletiniz hazir. :)

yaptıklarımızı buradan paylaşalım mı ne dersiniz

KIZLAR NİŞASTALI SUYU DENEDİM HİÇ OLMADI BENCE ÜTÜ KOLASI DAHA MANTIKLI OLUR

Son düzenleme:
bayıldım ben buna ya çok şeker
casper koyun adını

o pet şişe ve top şeklinde ki şey nasıl şeffaflaştı görünmez oldu onu anlamadım ben

o pet şişe ve top şeklinde ki şey nasıl şeffaflaştı görünmez oldu onu anlamadım ben
Nişastalı suyu sıkıyolar ya üzerine. Sonra alttan o pet şişe ve topu alıyolar sanırım. Bir nevi kolalama etkisi görüyo.
Ben mi yanlış anladım yoksa

Canım ya ben sen gibi düşünmedim öyleyse tırsarım bak şimdi :18::18:
Bence o bez dondu kaldırdı onu bak son fotografta başka bi yere koymuş

Canım ya ben sen gibi düşünmedim öyleyse tırsarım bak şimdi :18::18:
Bence o bez dondu kaldırdı onu bak son fotografta başka bi yere koymuş

bende son günlerde o kadar çok korku filmi seyrettim ki herşeyden tırsıyorum ya:18:

Nişastalı suyu sıkıyolar ya üzerine. Sonra alttan o pet şişe ve topu alıyolar sanırım. Bir nevi kolalama etkisi görüyo.
Ben mi yanlış anladım yoksa

ay süpersin benim aklıma öyle gelmemişti bir de paylaşıyorum yani

kendime gülüyorum şuan alttakileri okumadan ilk yoruma cvp yazdım

kesin kolalamadır o işlemin amacı bence de ve mantıklı.

Allah bilir spreyi sıkıp öyle beklicektim bakim kaybolacakmı diye

Allah iyiliğini versin emi

Ama çok güzel hayale cidden

ahahah çok komikkkk

kızlar işte benim hayaletim tam istediğim gibi olmadı çünkü sargı bezi büyük boyutlarda bulamadım ben de beyaz tülbentle yaptım pek fena olmadı

alttan ışık tuttuk dün yeğenimle akşam çok güzel durdu hayalet gibi gerçektende

bence kolu daha uzun tutabiliriz 40 santimden uzun tel kullanılabilir başta da dediğim gibi nişastalı su hikaye ütü kolasıyla çok güzel tuttu

sizlerden de beklerim yapmak isteyen arkadaşlar hayaletlerimizi tanıştıralım arkadaş olsunlar

not: bişey spreyleyince kaybolmuyormuş gerçekten de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…