Nişastalı suyu sıkıyolar ya üzerine. Sonra alttan o pet şişe ve topu alıyolar sanırım. Bir nevi kolalama etkisi görüyo.o pet şişe ve top şeklinde ki şey nasıl şeffaflaştı görünmez oldu onu anlamadım ben
o pet şişe ve top şeklinde ki şey nasıl şeffaflaştı görünmez oldu onu anlamadım ben
Nişastalı suyu sıkıyolar ya üzerine. Sonra alttan o pet şişe ve topu alıyolar sanırım. Bir nevi kolalama etkisi görüyo.
Ben mi yanlış anladım yoksa
Canım ya ben sen gibi düşünmedim öyleyse tırsarım bak şimdi :18::18:
Bence o bez dondu kaldırdı onu bak son fotografta başka bi yere koymuş
Bende epey bi kafa yordum bu cevap için. Resimleri yükleyip büyüttüm falanha öyle yanibu şekil benim hiç aklıma gelmemişti mantıklı
o pet şişe ve top şeklinde ki şey nasıl şeffaflaştı görünmez oldu onu anlamadım ben
Nişastalı suyu sıkıyolar ya üzerine. Sonra alttan o pet şişe ve topu alıyolar sanırım. Bir nevi kolalama etkisi görüyo.
Ben mi yanlış anladım yoksa
nişastayla su spreylicez ya sanırım ozaman kaybolacak sihir gibi... yapınca foto paylaşıcam deneyimimi de aktarırım
ay süpersin benim aklıma öyle gelmemişti bir de paylaşıyorum yani
kendime gülüyorum şuan alttakileri okumadan ilk yoruma cvp yazdım
kesin kolalamadır o işlemin amacı bence de ve mantıklı.
Allah bilir spreyi sıkıp öyle beklicektim bakim kaybolacakmı diye
ay süpersin benim aklıma öyle gelmemişti bir de paylaşıyorum yani
kendime gülüyorum şuan alttakileri okumadan ilk yoruma cvp yazdım
kesin kolalamadır o işlemin amacı bence de ve mantıklı.
Allah bilir spreyi sıkıp öyle beklicektim bakim kaybolacakmı diye
bide öyle demişim dimi
Allahtan sakuura aydınlattı da valla nişastadan çok şey bekleyecektim yoksa :103:
ay çok şekersin valla.hiç güleceğim yoktu.sabahtan beri kendi kendime gülüyorum.yanaklarını sıkasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?