How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

El yapımı (handmade) ürünleri nasıl satabiliriz?

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.662
248
38
Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama umarım yardımcı olursunuz..
Yardıma ihtiyacı olan bir tanıdığımız uzun ceketler örüyor.
Pazarlama kısmında bende yardımcı olmak istiyorum, yerli veya yabancı satabileceğimiz site veya diğer satış kanalları nelerdir?

İngilizcem var herhangi bir vergi numarası olmadan satışa koyabileceğimiz bir platform var mıdır?

İnstagramdan denedik kişisel hesaptan ancak tabiki alıcılar kapıda ödeme seçeneği olmadığı için tereddütte kalıyor.dolap letgo gibi uygulamalar daha çok ikinci el oldugundan yine olumsuz.

Hepberaber destek olalım arkadaşa ,bilmediğim bir satış kanalı varmıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Pazarlama kısmında bende yardımcı olmak istiyorum, yerli veya yabancı satabileceğimiz site veya diğer satış kanalları nelerdir?

İngilizcem var herhangi bir vergi numarası olmadan satışa koyabileceğimiz bir platform var mıdır?

İnstagramdan denedik kişisel hesaptan ancak tabiki alıcılar kapıda ödeme seçeneği olmadığı için tereddütte kalıyor.dolap letgo gibi uygulamalar daha çok ikinci el oldugundan yine olumsuz.

Şimdiden teşekkürler.
eskiden ipçilere bırakırlardı bu tür ürünleri örenler.onlar satılınca parasını öderlerdi örene.pandemi olduğu için okul dernek spor merkezi vs de reklam da yapamaz gidip.komşularından akrabalarından yardım istesin onlar whatsap vs sosyal medyalarında ürünleri resimleriyle yayınlayıp reklamını yapsınlar

Şimdiden teşekkürler.
Shopify, etsy en popüler olanlar diye biliyorum el yapımı satışlarda

eskiden ipçilere bırakırlardı bu tür ürünleri örenler.onlar satılınca parasını öderlerdi örene.pandemi olduğu için okul dernek spor merkezi vs de reklam da yapamaz gidip.komşularından akrabalarından yardım istesin onlar whatsap vs sosyal medyalarında ürünleri resimleriyle yayınlayıp reklamını yapsınlar
Çok fazla çevresi olmayan biri.
İnstagram falan kullanımı da sınırlı.
Bende ancak herhangi bir siteye falan koyarak yardımcı olabileceğim.
Çnkü bende sürekli instagram yada benzeri sosyal medya araçlarını kullanamıyorum yoğunluktan.teşekkürler yönlendirme için💕

Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle çalışmıyorsa vergi dairesinden vergiden muaf olduğuna dair belge alsın yoksa başı belaya girer maliyeyle.

Yurt içinde bu şekilde satabilirsiniz. Yurt dışına satış olayı biraz karışık. Onu ben de çözemedim henüz, çok araştırma yapmak lazım.

El işi ürünlerin satıldığı siteler var. Minimao muydu neydi biri tam hatırlayamadım. Oralarda satış yapabilir sanıyorum. Ama komisyonları hayli yüksek.

Instagram'dan shopier üzerinden satış yapabilir. Evde el emegi üretim yapan kadınlara devlet destek veriyor. Vergi levhan oluyor fakat vergi muafiyetin oluyor vergi odemiyorsun. Bulunduğu ilçenin vergi dairesine gidip başvuruda bulunuyor, vergi dairesinden gelip daireye bakıyorlar ve size bu iş için izin veriyorlar. Ben de mum yapıp satıyorum. Çevremdeki insanlar sayfamı paylaştılar ve onların tanıdıklarından sipariş gele gele bir şekilde ilerledim çok şükür

Önce kurumsal bir e-ticaret sitesi.. Devamında e-ticaret sitesine bağlı bir Instagram mağazası.. Etkileşim arttıkça satış gerçekleştirebilirsiniz.. Instagram'da daha hızlı ilerler tanıtım vs olanağınız mevcut.

Instagram'dan shopier üzerinden satış yapabilir. Evde el emegi üretim yapan kadınlara devlet destek veriyor. Vergi levhan oluyor fakat vergi muafiyetin oluyor vergi odemiyorsun. Bulunduğu ilçenin vergi dairesine gidip başvuruda bulunuyor, vergi dairesinden gelip daireye bakıyorlar ve size bu iş için izin veriyorlar. Ben de mum yapıp satıyorum. Çevremdeki insanlar sayfamı paylaştılar ve onların tanıdıklarından sipariş gele gele bir şekilde ilerledim çok şükür
Siz shopier kullaniyor musunuz? Kullanımı nasıl urun başı komisyon alıyor mu?

Önce kurumsal bir e-ticaret sitesi.. Devamında e-ticaret sitesine bağlı bir Instagram mağazası.. Etkileşim arttıkça satış gerçekleştirebilirsiniz.. Instagram'da daha hızlı ilerler tanıtım vs olanağınız mevcut.
Shopier den mi bahsediyorsunuz

Şimdiden teşekkürler.
Etsy şansı olur diye düşünüyorum kolay gelsin ☺️ hatta Facebook ta gruplar var bakabilirsiniz

etsy kesinlikle el ürünlerini satabileceğiniz güzel bir iste fiyatlar türkiye ye oranla çok çok iyi

Back