- 5 Mayıs 2014
- 28
- 2
- 28
- Konu Sahibi koyusiyahkarakarga
-
Merhaba gövde pembe kanat açık mavi Yeşil olan yerler açık yeşil veya turuncu hepsini soft renkler istiyorum bir de pembeyi kelebeğin kenarındaki tonla dener misiniz
Merhaba,
İstediginiz renkler şu şekilde görünüyor (resmi tıklatıp büyük görebilirsiniz). Tabi ki bu resimlerin %100 aynı ton boyalarını bulmak mümkün değil, ama çok yakın fikir verir size.
Mavi renk bizdeki uçağın mavisi düşünmenizi de tavsiye ederim :) hafif metalik güzel bir parlaklık veriyor. (2 ve 3 nolu örnek)
Pembeyi kelebekte kullandığım renkten kullanacağım istediğiniz gibi.
Başka renk denemek isterseniz, yine bakabiliriz, içinize sinmesi önemli, sadece size ozel olacak neticedeAma burada gördüğünüzden daha hoş oluyor gerçeğini asınca.
Eki Görüntüle 1146749
Merhaba ben buradakileri beğenmedim soft renkler uçakta güzel durmuyor pembe yeşil turuncu da normal tonları dener misiniz kız odası için siz farklı boyama yapar misiniz sizin beğeniniz düşünceniz önemli
Merhabalar. Ankara'dan nasıl alabilirim bu uçağı? ücreti nasıl gönderiyorum? İlk resimdeki gibi erkek bebek odası için almak istiyorum. Çok acil bilgi rica ediyorum.
Merhaba,
Gerçek örnekle aynı renkler istiyorsanız hemen yapmaya başlarım, elimde renkler de var malzeme de var.
Peşin alacaksanız:
Fotolarını koyarım burdan, ok derseniz havale yaparsınız kargoya veririm güzelce kutulayıp.
Dilerseniz kapıda ödemeli de kargo yaparım ama o zaman 7-8 lira ekstra kargo masrafınız artar.
Taksit isterseniz:
sahibinden.com'da kredi kartıyla satış var ama o zaman yine 5-6tl kadar fark ödemek zorunda kalırsınız. 3 taksit olur.
Renk ve ödemeyi hemen karara bağlarsak yapmaya başlarım yarın hemen. En geç bi haftaya elinizde olur.
saygılar.
Ben bu aksam basliyorum calismaya. Size email adresimi veriyorum oradan bana mail atin lutfen. Aycaozturk07@gmail.com
Az önce mail attım.
Eki Görüntüle 1205172
............ bitti bitiyor..
Tesekkurler. Hediye de alabilirsiniz :)Çok güzeller çocuğum olsa düşünmeden alırdım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?