El Yapımı Çocuk Odası Avize

koyusiyahkarakarga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
28
2
28
Merhaba,
Evde yaptığım çocuk odası oyuncak şeklinde aydınlatmalarım.
  • Tamamen el emeğidir ve evde yapılmıştır. İleriki sayfalarda resimleri görebilirsiniz.
  • %100 ahşaptır.
  • Sertifikalı, sağlıklı hobi boyaları kullanıyorum
  • Anlaşırsak, istediğiniz renge boyuyorum
  • Havale, kapıda ödeme veya taksit seçenekleri için mesaj atabilirsiniz.
  • Kargo alıcıya aittir. İstediğiniz kargo şirketine/Ptt kargoya verebilirim.
  • Güvenli şekilde kutulanacaktır
  • Güncel fiyat: 100 TL
Erkek odaları için olanın örnek resimlerini yükledim, kız odaları için çalışmalarımı da ekleyeceğim

Ampul dahil değildir, duy ve kablolar standart üründür.

Son düzenleme:
Kullandığınız ürün tahtamı,plastikmi,boyalar çocuk sağlığı için üretilmiş uygun boyamı yoksa. Herhangi bir boyamı

Son düzenleme:
Kullandığınız ürün tahtamı,plastikmi,boyalar çocuk sağlığı için üretilmiş uygun boyamı yoksa. Herhangi bir boyamı

Merhaba, her parcasi tahtadir. Kullandigim boya cadence marka su bazli sagliga zararsiz sertifikali bir boyadir.
Resimlerde gordugunuz ucak da kendi oglumun odasina yaptigim bir tanedir, sagliga zararli olmamasi icin ozenle sectim ve kullaniyoruz uzun zamandir.

Son düzenleme:

Emeğinize sağlık aklımda bulunsun düşünüyorum ama...

merhaba arkadaşlar,
sonunda bitirdim... :13:
Bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim, tavana asılınca kocaman durdu

Ampullerden biri çok büyük, diğeri de küçük oldu. Daha orta bir boy ile daha güzel durabilir.

Son düzenleme:

Merhaba aydınlatmanın ölçüsü nedir kaç m2 odada kullandınız ben biraz daha büyük istiyorum kaç günde siparisi teslim ediyorsunuz fiyati aynı olur mu

Merhaba aydınlatmanın ölçüsü nedir kaç m2 odada kullandınız ben biraz daha büyük istiyorum kaç günde siparisi teslim ediyorsunuz fiyati aynı olur mu

Merhaba Emel Hanım,

Oğlumun odası 12 m2, çocuk odası için oldukça büyük aslında ve çok şık duruyor.
Odaya vereceği aydınlık kullanacağınız ampulun kaç watt'lık olacağıyla ilgili, yüksek wattlık ampul alarak daha aydınlık bir oda elde edebilirsiniz.

Uçak şeklinde olan avize 30cm x 30cm ölçülerinde, bu ölçü odayı oldukça dolduruyor, siz kaç m2 bir oda düşünüyorsunuz ?

Hangi renklerde boyanmasını istiyorsunuz, 1 hafta içinde elinizde olur, kapıda ödemeli de yollayabiliriz.

merhaba ben kızımın odası için düşünüyorum. uçak modeli çok hoşuma gitti. pembe yeşiil turuncu renklerrinin kullanılmasını istiyorum. böyle bir çalışmanız var mı. önceden görüp ona göre sipariş versem. eve teslim edildiğinde beğenmezsem ne olacak. bir de monteli mi gönderiyorsunuz

Son düzenleme:
İstediginiz renklerin nasil gorunecegini bilgisayarda cizip onayinizi aliriz, tamam derseniz calismaya baslarim. Aşağıya bir resim ekledim, bunun gibi. Boylece begenmeme durumunun onune geceriz. Tamamen monte olarak gondeririz, tavana baglanma kismi vs hepsi hazir. Kutudan cikartip, herhangi basit bir avize gibi hemen asabilirsiniz. Hangi parcalari hangi renk istediginizi daha acik yazarsaniz biran once cizim yapip buraya koyarim. Mesela govde pembe, kanat turuncu vs..

Son düzenleme:

Merhaba gövde pembe kanat açık mavi Yeşil olan yerler açık yeşil veya turuncu hepsini soft renkler istiyorum bir de pembeyi kelebeğin kenarındaki tonla dener misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…