El yapımı çikolata,cakepop,lolipop çikolatalar burada...ben yaptımmmm...

Teşekkür ederim...Lolipop çikolatalar tanesi 3 tl.Beyaz çikolatayı renklendirerek yapıyorum.Hiç bir katkı maddesi yok ürünlerimde.Kalıp yani dolgulu çikolatalar 250 gramı 20 tl.Dünyaca ünlü bir markayı kullanıyorum.Cakepoplarda 3 tldir.

hoşgeldin bebek çikolataları bitter,sütlü,beyaz çikolata ve beyaz çikolata renklendirilerek istenen her renkte yapılabilir.Tanesi 2 tldir.

Harika çok güzeller Bunları yemeden nasıl yapıyorsun acaba? Ben bir ara butik pasta ve kurabiye işiyle uğraşıyordum. Pasta kremasını ganajı yaparken kendimden geçiyordum, iyiki devam etmedim yoksa şimdiye 100 kilo olmuştum Kızımın martta doğum günü var, iki doğum gününde de kurabiyelerini pastasını kendim yaptım ama bu kez dışarda kutlamak istiyorum. Çikolata daha hoş bir fikir gibi geldi,üstelik daha yenebilir ve lezzetli..Ya benim kan şekerim düştü galiba, neyse daha fazla bakamıcam

ben çikolata aşığı biriyim ufaktan ufaktan yiyorum tabii...şeker hamuru glikozdan oluşan ve aslında çokta sağlıklı olmayan bir şey...göze çok fazla hitap ediyor ayrı konu.Ama kullandığım çikolatada katkı maddesi ve koruyucu yok.taze taze alıp yeme şansı var ve 6 haftada tüketilmesi gerekiyor.eğer doğum gününde çikolata yaptırmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim.sevgiyle kalın :)

fındıklı,hindistan cevizli,tahin karamelli,portakallı,çilekli,limonlu kremalarıyla sevgililer günü çikolataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…