• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El yapımı alyansımız

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
aşkımla ortak zevkimiz :)

$710871_10151361705949863_1012075159_n.jpg Eki Görüntüle 835707

Son düzenleme:
bende çok beğendim mutlulukla huzurla kullanın:nazar::nazar:

çok güzelmiş güle güle takmayı nasip etsın allah

benimkide el yapımı istanbul kapalı çarşıdan aldık ama düz üzeri sekilli aldım keske böyle aralıklı almasaydınız içine giren seyler bir ömürlük bir yüzük için fazla meselasabun ???? altına zarar veriyormu bilemiyorum görüntüsünü değistiresbilir mesela ben saçlarımı toplayan kolyemi sattım bozdurdum..ilerde sıkılmazsan güzel beğendim estetik duruyor sanki sevginin kenetlenmesi ve ömür boyu ayrılmayın der gibi allah uzun bir ömür dua ile sevgi ile takmanı nasip etsin ..ne olursa olsun çıkarmazsın insallah bu alyansı ..huzurlu sağlıklı bir evlilik ve hayırlı evladlarnasip etsin allahım
MUTLULUKLAR. . .

benimkide el yapımı istanbul kapalı çarşıdan aldık ama düz üzeri sekilli aldım keske böyle aralıklı almasaydınız içine giren seyler bir ömürlük bir yüzük için fazla meselasabun ???? altına zarar veriyormu bilemiyorum görüntüsünü değistiresbilir mesela ben saçlarımı toplayan kolyemi sattım bozdurdum..ilerde sıkılmazsan güzel beğendim estetik duruyor sanki sevginin kenetlenmesi ve ömür boyu ayrılmayın der gibi allah uzun bir ömür dua ile sevgi ile takmanı nasip etsin ..ne olursa olsun çıkarmazsın insallah bu alyansı ..huzurlu sağlıklı bir evlilik ve hayırlı evladlarnasip etsin allahım
MUTLULUKLAR. . .

cnm bnm cok tsk ne de guzel dua etmıssın allah razı olsun. alıstım sıkıntı cekmıyorum artık düz yüzükte cok cabuk cızılıyor ve goruntusu berbat oluyor o yuzden boyle tercıh ettım

alıştım tatlım artık en cok krem surerken zorlanıyorum o zaman cıkarıyorum yada yuzugu yıkıyorum bıraz masraflı yanı ama bu tarz işlemeli yuzukler hep boyle

Ben kullanamazdım sanırım boyle bır yuzuk :1: Guzel ona bırsey demıyorum ama zahmetlı yanı sureklı cıkar tak :1:

Bana pek kullanışlı gibi gelmedi karışık geldi amaa siz beğendikten sonra gerisi teferruat aşkla takınnn :16::16::16::16:

Back