İğneli Epilasyon El ve parmaklara iğneli epilasyon

vinanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
110
0
116
İstanbul
merhaba kızlar
bu bölgelerine iğneli epilasyon yaptıran varsa bilgilerine muhtacım.
günde kaç kez kremliyorsunuz? ve nasıl bakım yapıyorusunuz?
izleriniz ne kadar zamanda geçiyor? ve küçük kabuklanmalar normal mi?
bir de el kola göre daha mı yavaş iyileşiyor.
şimdiden teşekkürler

hiç bilgim yok cnm ama bende iğneli elime koluma değilde göbişime düşünüyorum inşallah kurtuluruz kıldan tüyden

benim vucudumda iğneli yaptırmadığım yer yok gibi

1-)yüz bölgesi ennn zor ve en hassas yer,ayrıca iz kalma şansı çok fazla,en ince iğne ile yapılmalı ve kesinlikle güneşten korumalısın.
2-)k.altı,kollar,genital daha çabuk iyileşiyor
3-)kabuklanma olması çok normal,önemli olan o kabuklarla kesinlikle uğraşmayacaksın ve bolca pudra süreceksinki kabuklar doğal yolla kuruyup kendi dökülsün.eğer uğraşır kabukları soyarsan işte ozaman iz kalıyor ve geçmiyor.
4-)epilasyon yaptırdığın gün kesinlikle o bölgeye su değmeyecek,hatta mümkünse 2 gün su değmeyecek.ama el bölgesi mecbur su değince hemen kurutup bolca pudralayacaksın
5-)epilasyon yaptırdığın yer iyileşene kadar güneş görmemesi lazım,gördüğü ana ora lekeli kalıyor,o yüzden yüz bölgesine yaptırmaya gittiğinde mutlaka güneş kremi götürmelisin.

teşekkürlerr bilgilerin için:))
peki krem olarak ne tavsiye edersin
kolların ellerin ne kadar zamanda iyileşiyordu günde kaç kez kremlemek lazım çabuk iyileşmesi için tecrübeli olarakkk

bu epilasyondan kesın cozum alanlar varmı kızlar ben gıttım bı faydası olmadı gerı cıktı

benim gittiğim yer krem önermiyor.çünkü krem kabukları yumuşatıyor ve kolay döküyor ama altları iyileşmediği için iz kalıyor.o nedenle bolca pudra süreceksin.
şuan benim k.altım bitti.
genital biraz kaldı
kollar %80 bitti
bacak %80 bitti

ama çoook sabır gerektiriyor

anladım canım.el ve kllarında kabukların düşüp izlerin geçmesi kaç gün ya da hafta alıyor
10 gün olacak nerdeyse ama duruyor hala kabuklanmalar umutsuzlanmaya başladım ellerim adına

anladım canım.el ve kllarında kabukların düşüp izlerin geçmesi kaç gün ya da hafta alıyor
10 gün olacak nerdeyse ama duruyor hala kabuklanmalar umutsuzlanmaya başladım ellerim adına

Ben de ellerime iğneli epi. yaptırdım. Korkacak bir şey yok benim elimdeki kabuklanmalar 20 gün sonra dökülmeye başladı. Ben de ilk başta çekinmiştim ama uzmanım o bölgenin kemiğe daha yakın olduğunu ve yağ olmadığını bu sebeple geç iyileştiğini söyledi. Hatta kabuklar döküldükten sonra da bir süre kırmızı iz olacak bu da korkutmasın seni zamanla o da geçiyor. Tamamen düzelmesi 2 ay sürüyor. Yüzümdeki kabuklanmalar 4. 5. gün dökülmeye başlıyor, maksimum 15 gün sonra hiçbir iz kalmıyor. Bunu söylememin sebebi vücudumuzdaki bölgelerin iyileşmede farklılık göstermesi.

o kırmızı lekeler koltukaltımda ve göğsümde var neredyse 1 ay olcak geçmicekler diye umutsuzlanmaya başladım.onlar da geçcekler galiba diye sevinebilirm bu yazdığın şeyden sonra:)
kollarına ne sürüyodun acaba yoksa hiçbişi kullanmıyomuydun çabuk iileşme için bunu merkediyrmm..

o kırmızı lekeler koltukaltımda ve göğsümde var neredyse 1 ay olcak geçmicekler diye umutsuzlanmaya başladım.onlar da geçcekler galiba diye sevinebilirm bu yazdığın şeyden sonra:)
kollarına ne sürüyodun acaba yoksa hiçbişi kullanmıyomuydun çabuk iileşme için bunu merkediyrmm..

Kırmızı lekeler muhakkak gidiyor canım, hiç sıkıntı etme. Ben kabuklar döküldükten sonra bepanthen krem sürüyorum yüzüme, parmaklarıma sürmediğim için belki de kırmızılıklar daha geç iyileşti. iğneli epi.den sonra ilk 3 gün batticon sürüyorum. pudradan daha iyi kurutuyor ve mikrop barındırmıyor. Sonra kabukların kendiliğinden dökülmesini bekliyorum, kabuklar döküldükten sonra da bepanthen krem sürüyorum. Bu kremi her akşam cildimi temizledikten sonra kullanıyorum, sadece iğneli epi izi için değil ayrıca yüzde sivilce oluşumunu engelliyor ve oluşan sivilcelerin ise daha çabuk sönmesini ve lekesinin çabuk geçmesini sağlıyor. not: kabuklar tamamen dökülene kadar kesinlikle hiçbir krem, hatta hiçbir şey kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…