- Konu Sahibi buldumcuk006
Merhaba kızlar el ve ayak terlemesi ne kadar basit bir durummuş gibi gözüksede bunun ne de zor olduğunu yaşayanlar bilir.. Ben de kendimi bildim bileli bu durumu yaşıyorum elim ayağım vıcık vıcık .,, yazları sular damlar o derece, ellerimi kimseye değdirmek istemem yazı yazmak istemem açık Ayakkabı vs giyemem . Neyse kremler vs denedim olmadı botox bir defa denedim pahalı acılı ama çok işe yaramadı .. son zamanda araştırırken ki daha öncede çok bakmıştım ama ilk defa karşıma çıktı.. iyontoforez cihazı araştırdım sordum soruşturdum hastenelerde de yapılıyormuş ama ilk uygulama 21 gün devam edecek 2 yıla yakın terleme durur dedi firma sahibi 27 yıldır üretiyorlarmış hayret ettim nasıl yeni duydum. Eşimin bi arkadaşı sayesinde bulduk firmayı yani bi nevi tanıdık oldu. Şu an ayaklarım cihazda bugün ilk uygulamayı yapıyorum inşallah iyi olucak ve rahat edicem forumda bi kaç deneyim var bende paylaşmak istedim sormak istedikleriniz olursa belki diye ve ara ara sonuç paylaşacam tabi Li şimdilik bu kadar, hissiyat hafif karıncalanma hissi gayet rahat