Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce sebebini bulmak gerekir. Bazen ilaçların yan etkisi olabiliyor.Örneğin tiroid ilaçları bazı kişilerde el titremesi yapabiliyor.Bu tarz bi durum yoksa nöroloji polikliniğine gitmelisiniz.
Önce sebebini bulmak gerekir. Bazen ilaçların yan etkisi olabiliyor.Örneğin tiroid ilaçları bazı kişilerde el titremesi yapabiliyor.Bu tarz bi durum yoksa nöroloji polikliniğine gitmelisiniz.
Nörolojiye gittim birşey olmadığını sosyal fobiden kaynaklandığını söyledi tıbbi olarak anksiyetik yani ama kendimi bildim bilesi çay bile taşıyamaz durumdayım
Benim elim normalde titrer ama heycan yada panik anında bardağı tutamayacak kıvamlara gelir, bir gün migren için doktora gittiğimde ellerime dikkat edip bakmıştı troidine baktıralım onunla ilgili sıkıntı olabilir demişti tabi ben üzerinde durmadım
Nörolojiye gittim birşey olmadığını sosyal fobiden kaynaklandığını söyledi tıbbi olarak anksiyetik yani ama kendimi bildim bilesi çay bile taşıyamaz durumdayım
Tiroidinize bakıldı mı.Bi endokrinoloji uzmanına gidin kan tahlili istesin.Orda da bi sorun cıkmazsa belki hocanın dediği gibi psikolojiktir.Psikiyatrist yardımı alırsınız ama öncelikle tiroidi es geçmeyin derim.