doktora gittin mi peki :26: burdan bi çözüm bulabilceğini sanmıyorum bence doktora bi sor
tırnaklarının arası temiz görünsün diye çok mu baskı yapıyorsun acaba?ben de yapıyorum arada,silgiyle çok uğraştığım zamanlar tırnağımın arasına sıkışıyor diyelim onu çıkarmak için diğer tırnağımı altından geçiririm.bi ara çok yapmışım tırnağımın o tarafı yamulmuştu.o aklıma geldi bir an görünce.tırnaklarını yiyorsun sanırım inş yemiyorsunsur ama uzadığını görünce tırnağın altından sert bişeyle baskı yapıyor olabilirsin.işte yani tırnak içindeki kiri sert bişeyle çıkarıyor olabilir misin acaba?böyle tırnağın yukarı doğru kalkmasını sağlayarak çıkarma şekli.benim aklıma öyle geldi bilmiyorum
Sanırım yalnızca benim var böyle bir durumum
vallahi aynı başlığı ben açmayı düşünüyordum. arkadaşım aynı sorun bende de var fotodakiler sanki benim ellerim.yeme gibi bi alışkanlığım da yok ama neyden kaynaklanıyor anlamıyorum inşallah çözüm bulan biri yardımcı olur bize.
Kendimi bildim bileli tırnaklarım yamuk yumuk uzar, manikür yaptırdığım ilk bir kaç gün normal (çünkü kısa kestiriyorum) ancak ne zaman uzamaya başlıyor hepsi yamuk.. kiminin bir tarafı yukarı doğru kalkıyor, kiminin bir tarafı içe basık gibi. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama foto çekip yükledim, umarım anlaşılır olur. Benim gibi tırnakları olan var mı varsa çözüm yolu nedir bunları düzeltmenin?
Eki Görüntüle 345629
Eki Görüntüle 345628
Eki Görüntüle 345627
Konu eskimiş ama bende de bu sorun var fakat şu sıralar hem tırnak uzatıyorum hemde yamukluk dikkatli bakilmadiginda fark edilmeyecek kadar az benim ne yaptigima gelirsek tahminimce oldukca ince tirnaklarin var benimkiler kagitla yarisir gibiler sirke limon tuz zeytinyagi gibi cesitli karisimlar yapip tırnaklarını bekletebilirsin icinde yararı oldu yamulmuslarida düzeltmeye yardimci olur yamuklarida engellediği gibi tırnağa verdiğin sekillede yamulmasini engellemeye yardimci olabilirsin mesela ben tırnaklarımıkare torpulemezsem üç kısımları anında kedi pencesi gibi bukulur birde alttan torpuler benim kuaförü tırnaği bu durumu bildiği icin 3. Olarak en kalitelisinden bir tırnak besleyici şeffaf oje alıp surduk mu hem güzel gözükür hem yamukluk azalir umarım isinize yarar tırnagin çok uzun olmamasıda da fayda var tabi birde el kreminizden tırnağa biraz sürün nemlendirir kırılması zorlassin :)
merhabalar benimde ayak başparmaklarımın tırnakları yukarı doğru uzuyor hemen hemen aynı dertten muzdarirpiz galiba bir çözüm bulabildin mi ?Kendimi bildim bileli tırnaklarım yamuk yumuk uzar, manikür yaptırdığım ilk bir kaç gün normal (çünkü kısa kestiriyorum) ancak ne zaman uzamaya başlıyor hepsi yamuk.. kiminin bir tarafı yukarı doğru kalkıyor, kiminin bir tarafı içe basık gibi. Anlatabildim mi tam olarak bilemiyorum ama foto çekip yükledim, umarım anlaşılır olur. Benim gibi tırnakları olan var mı varsa çözüm yolu nedir bunları düzeltmenin?
Eki Görüntüle 345629
Eki Görüntüle 345628
Eki Görüntüle 345627