El tırnak etleri

canım en başta ellerini düşün iradene sahip çık ve yememeye gayret et. acı oje kullan. zaten diline gelecegi için iğrenirsin yemezsin. en basta bi manikür yaptır. sonra ellerinin güzelliğini gör ve yemekten vazgec :)

canım acı oje ilk başlarda faydalıydı dilim ona da alıştı lanet olsun ki

ah o dert bende de var hem de çok uzun yıllardan beri.. bırakmak istiyorum bir türlü bırakamıyorum bir bakıyorum farkında olmadan gitmiş =( acı oje de fayda etmiyor ki yüzümü vs yıkarken ağzıma bulaşıyor gitmiyor tadı iğrenç =/ bırakmamız lazım bunuu hiç hoş değil =(

canım ellerine bakım falan yap tırnaklarınla ugraş törpüle, renk renk oje sür vs. ellerinin ne kadar güzel olduğuna bak ve yiyecegin zaman kendini durdur..yediginde ne kadar kötü olduğuna bak bende de o problem vardı hatta bir ara tırnaklarımda kalmamıştı ama artık uzun ve güzeller hep güzel ellerim oldugunu hayal ederdim ve oldu da aştım artık çok şükür...seninde aşamayacagın birşey degil

bu manyaklığı bi tek ben yapıyorum zannederdim :) ben vahim durumdayım ya, şu an o kadar çok kopardım ki canım yanıyo artık... bi ortama girince ellerim saklıyorum hep, bişey içerken bardağı tutarken falan utanıyorum. genç bir kıza hiç yakışmıyo, ellerim hiç zarif değil.. yıllardır yapıyorum bi türlü tamamen vazgeçemedim. tırnak köklerim zedelendi artık uzatsam da sağlıklı bi görüntüsü olmuyo. nasıl vazgeççez bundan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…