• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El terlemesine çözüm buldum

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Ellerm senelerdir terler ve hic bi sey care olmamisti. 20 gun once tatilde sik sik denize girdim gunesin etkisi hava degisikligi vs. ellerim kurudu putur putur boyle zimpara gbi oldu desem yeridir. 20 gundur bi gram terlemiyor. Boylesi brnm hoşuma gitti cnku krem surunce kurulugu gidiyr ama tere bi cozum olmuyordu. Oncedende denize gittigim gunler terlemezdi. Yani deniz suyu ya da tuzlu suda vs elleri bekletmek cozum olabilir belki diye yazmak istedim

Merhaba canım, benimde küçük kardeşimin elleri çok terliyor. 12 yaşında ergenlik çağında olduğu için elleri terlediğini düşünüyoruz. Sen kaç yaşındasın ? Deniz suyunun cilde iyi geldiğini biliyordum da el terlemesinde işe yarayabilceğini düşünmemiştim.:KK28:

Merhaba canım, benimde küçük kardeşimin elleri çok terliyor. 12 yaşında ergenlik çağında olduğu için elleri terlediğini düşünüyoruz. Sen kaç yaşındasın ? Deniz suyunun cilde iyi geldiğini biliyordum da el terlemesinde işe yarayabilceğini düşünmemiştim.:KK28:
22 yasindayim. Bence smdiden bi tedavi yontemi bulsaniz daha iyi olur. Ben de 10lu yaslarmdan beri bulamadigm seyi bu sekilde buldum. Bu sekilde el ve ayak terlemesi sorunu ceken cok kisi var o yizdn belki birine cozum olur diye dusundum :)

Çok teşekkürler düşüncen için :KK36: bu mevsimden sonrada denize gitmek çok zor olur ama aktarcıdan dniz tuzu alacağım inşallah faydasını görürüz :KK66:

Back