M mmelekk Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2014 38 2 18 Sivas 20 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mmelekk #1 kızlar ya benım elım ve ayagımda ozellıkle yaz ylarında bı terleme oluyo ayak neysede elım ıslak ıslak hıc rahaet edmıyorum . konuyu arasturuken tereson dıye bı urun gordum . kullanaınız varı fayda gordunuzmu ? yada baska cozum yollar bılenınız
kızlar ya benım elım ve ayagımda ozellıkle yaz ylarında bı terleme oluyo ayak neysede elım ıslak ıslak hıc rahaet edmıyorum . konuyu arasturuken tereson dıye bı urun gordum . kullanaınız varı fayda gordunuzmu ? yada baska cozum yollar bılenınız
caniremcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2013 187 65 123 22 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mmelekk #2 Bu sorundan bende çok muzdaribim.insanlarla tokalaşmaya utanıyorum artık.elimde birşeyi uzun süre tutsam akıyor elimden.inşallah bir önerisi olan çıkar.
Bu sorundan bende çok muzdaribim.insanlarla tokalaşmaya utanıyorum artık.elimde birşeyi uzun süre tutsam akıyor elimden.inşallah bir önerisi olan çıkar.
K kurklu_maria Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 685 87 38 44 2 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mmelekk #3 adaçayı ile yıkıyorsun, geçiyor hakikaten! deneyin