El terlemesi için güzel ve kolay bir çözüm..

numb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
93
2
Merhaba arkadaşlar, ben aşırı el,ayak,koltuk altı terlemesi yaşayan biriydim yaptıklarımı çözümlerimi kısaca anlatmak istiyorum..20 yaşındayım 13 yaşından beri yaşıyordum bu durumu ve geçmesi için denemediğim yöntem kalmamıştı, ve bu derdi çeken bilir berbat birşey özellikle ellerin terlemesi çok kötü bir özgüven eksikliği yaratıyor.. koltuk altı için tereson gibi solüsyonlar kullandım ve çok memnun kaldım terlemeyi kesmesi belki iyi birşey olmayabilir ama aşırıysa yeterki kessin diye düşünürüz :) ama tereson el ve ayak için etkili değil çünkü koltuk altındaki deri ince olduğu için çabuk emiyor.. neyse mart 2012de dr.bayram ali özuslu'ya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım el terlemem bitti koltuk altı azaltı ayak terlemem geçmedi, ama yazın gelmesiyle refleks terleme başladı göbek göğüs bel diz kapağımın arkası terliyordu ama olsun el terlemem geçmiştii :)) derken bir gün el terlemem tekrar başladı ve kafayı yedim 1 hafta burda yine gezinirken kim bilmiyorum ama okuyarsa şu an Allah ondan razı olsun terleme için HAMETAN pişik kremi iyi geliyor diye yazmış denemekten ne çıkar dedim ve ilk sürmem de el terlememi kesti :)) tabiki kesin bi çözüm değil bu her sabah sürüyorum ellerime ve gün boyu terlemiyor ellerim :)) tedavi yöntemiymiş gibi kullanmıyorum öyle olsa devamlı kullanamam ben her gün mutlaka ellerimize krem sürmüyor muyuz?? evett :)) işte o krem yerine HAMETAN ' ı sürün hem eliniz yumuşacık olsun hem el terlemeniz olmasın

* konulara genel olarak baktığımda el terlemesini bi çok bayanın yaşadığını gördüm ve belki onlar HAMETAN KREMİ KULLANIN diye yazan arkadaşın yazısını görmemiş olabilirler dedim ve herkes tarafından görülebilsin diye konu açmak istedim. Bu derdi yaşayan bilir berbat bir şey helede güzel güneşli günler gelirken terleme izdırabınız olmasın kızlar denemekten birşey çıkmaz her sabah sürün ve inşallah bendeki gibi sizdeki el terlemesini de gün boyu kesecektir bu arada krem eczanede satılıyor ve fiyatı 6 tl.

* ayriyetten bu krem sadece pişikler ve yanıklar için değil sivilceler ve izler içinde çok faydalı eminim faydasını göreceksiniz. bir kişiye bile faydalı olabilirsem ne mutlu bana

Son düzenleme:
Reactions: iiz
çok teşekkürler canım en kısa zamanda deniicem inşallah faydasını görürüm :)

uzun zamandır bu kouyu araştırıyorum ama bunu ilk defa duydum ve hemen denemeye karar verdim :) tabi ilk sürmede kuru eller hayal etmek yanlış şahsen benim öyle olmadı ama zamanla faydası olacağını düşünüyorum :)

merhaba canım, ben de el ayak ve koltuk altı terlemesinden muzdaribim yazı çok seviyorum ama benim kabusum gibi. hem terliyor sırılsıklam hem de şişiyor el ve ayaklarım. tereson falan kullandım hikaye oldu. bi işe yaramadı ameliyat içinde herkes tekrar oluyor diyor sen gibi.
bir de bunu deneyim bakalım denek olduk zaten bıktım kurtulmak için de ne denirse yapıyorum senden ricam hangi hametanı kullandığını yazarsan sevinirim. onun mavi ve sarı renkli olan iki tane var benim bildiğim. çocuklara kullanıyordum pişik için de...

şimdiden teşekkür ederim

kullanıp memnun kalan başka biri oldu mu kızlar ?

ben de cevap bekliyorum ama konuya başka yazan olmamış hala

arkadaslar bu gibi sorunla muzdarip biri olarak koltuk alti icin kesin cözüm diyebilecegim baska bir ürün önerebilirim.
yurtdisinda yasadigim icin trde temin edilebilirmi bilmiyorum ama ismi "sweatstop". terleme derecenize ve bölgenize göre ayri ürünler var. ben koltuk alti ve sirt icin almistim. biraz pahali olsada uzun süre kullanabiliyorsunuz cünkü sadece yatmadan önce 1 fis yetiyor.

onun haricinde ismini bilmiyorum ama yakin tanidigim bir insanda asiri el terlemesi vardi. doktor ona elektronik bir alet vermisti gecici olarak birkac ayligina onu hergün kullanmisti ama maalesef o cihazin adini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…