• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El süpürgesi önerileriniz!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cicikom

Ziyaretçi
Merhaba :)))

Benim çeyiz taksitlerim bitmek üzere ve şimdi de el süpürgesi almak istiyorum bana önerebileceğiniz bir marka varmı? Siz hangi marka kullanıyorsunuz..
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum..:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
..........

el süpürgesı nee CADIARZU
bıldığımız elektırıklı süpürge ıse ben phılıps aldım cnm
sitesıne bak süper :lepi:

şarjlı süpürgeden bahsetmiştim aslında :)) ben galiba konu başlığını yanlış yazdım dur düzelteyim...:)) teşekkürler...

arçeliğin ıslak kuru olanı var, o güzelmiş diyorlar

bosch alabilirsin ama daha hesaplı ve iyisi varsa ondan da alabilirsin

teşekkür ederim arkadaşalr dediklerinizi bir inceliycem öneriler çok öenmli benim için iyisi olsun istiyorum kullanıp memnun kaldığınız şarjlı el süpürgesi markalarını merakla bekliyorum..

bence şimdi alma çünkü beyaz eşya alırken yanında hediye verebilirler...ben almamıştım...beyaz eşyaların yanında biz:jeyyar: hediye olarak istemiştik...benim ki bosh....

Imm güzel fikir :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 ama ya vermezlerse :D beyaz eşyalarımızı aldık nişanlımla hediye vermediler nalçaklar

Dün Evkur a gittim Evkur da fakir in modeli vardı hoşuma gitti doğrusu biraz ağırdı ama sizce nassıl kullanan var mı toz torbalı mı oluyor bu toz torbalıların kullanımı zor mu?

fakirrct109cyclonicsarj.jpg

.....................

cnm ben fakir öneriyorum ucu fırçalı çok güzel gerçekten ben kullanıyorum ve çok memnunum ..açık mavi olan bir de kırmızılı model var da mavinin emiş gücü daha ii

canım bende fakir öneriyorum, hatta ablamınki üst resimdekinin bir düşük modeli, torbası var çok kullanışlı tavsiye ederim...

üstteki modeli çok beğeniyorum ama her elime aldığımda çok ağır geliyor süpürürken el yorarmı ki?

bosch ve phılıps opuyorumnanaktan babacıım bayisi reklam yapmak gibi olmasında gercekten kalite diyince ilk üç isimden biri

Back
X