"el sanatları mezunları"

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
66
İzmir
arkadaşlar önlisans mezunu olup el sanatları bölümü bitiren varmı??
el sanatları mezunu olup neler yaptınız.yapıyorsunuz yada bu bölümü seçtiğiniz için bin pişmanlardanmısınız????

yokmu hiç yavv???merak ediyorum bu bölümden sonra neler yapılıyor..

ben bu bölümden mezun değilim ama, dur tahmin edeyim
bölümlerini çok seviyorlar, sıkılmadan eğlenerek okuyorlar
mezun olunca pişman oluyorlar (bkz. burası türkiye)

ben de resim mezunuyum da, bende durum aynen böyle, pişmanlık değil de, sanata ülkemizde hiç değer verilmemesi biraz can yakıyor açıkçası
tahminime göre bütün güzel sanatlar mezunları böyle düşünüyor çünkü çevremde gördüğüm bu

malesef ki öyle..yani bölüm kapatılacak falan diyede söylentiler çıkmıştı şimdi ne oldu bilmiyorum..yani madem kapatılacak ne diye bölüm açık yada hala duruyor bölüm anlamış değilim..bende mezunumda şuan yine okuyorum üniversitede başka bölümde..mezun olduğum bölüme hayranım ama bin pişmanım..en kolay yol atölye açmak yani yoksa sınavları yüksek puan ve 1 2 kişi alıyorlar falan..valla seçmek isteyene engel olurum bu bölüm için ne yalan söyleyeyim..kaç sene önce mezun oldum tık yok..resimde benzer diye biliyorum bnde..yok yani bölüm andik gözüyle bakılıyor..duyan en başta diyor bana çokmu aradın bölümü diye:))

Son düzenleme:
bana da herkes engel olmaya çalışmıştı zamanında keşke dinleseymişim diyorum
valla sınav topiklerinde yetenek sınavına çalışanlar var, birşey diyesim geliyor, sonra heveslerini kaçırmamak için vazgeciyorum yazıp yazıp siliyorum

ya birde yanlış anlaşılmakta var..yani bende diyorum engel olmak için diyesim var ama soradan yanlış anlaşılmakta var işte..valla meslek lisesi mezunuyum bilseydim başka bölüm seçerdim..senelerim, yok sınav yok bilmemne beklemekten gitti valla ona yanarım..sen çalışmıyormusun??yani bölümü neden devam ettiremedin??

insanlar yanlış anlamaya meyilli, uyarmak istesen seni sanata düşman ilan ederler
bence hic bişey dememek daha iyi
alakası olan zaten gelip topikleri gezip bunu da okur =)

ben resim mezunu ingilizce öğretmeniym

insanlar yanlış anlamaya meyilli, uyarmak istesen seni sanata düşman ilan ederler
bence hic bişey dememek daha iyi
alakası olan zaten gelip topikleri gezip bunu da okur =)

ben resim mezunu ingilizce öğretmeniym

:))maşallah şartlar nerden nereye dönüş yaptırmış:)resime meraktan seni ingilizceye getirmiş:))darısı başıma inşallah..ikici üniversite ilemi oldun yani ing. bölümü okuyarak??

:))maşallah şartlar nerden nereye dönüş yaptırmış:)resime meraktan seni ingilizceye getirmiş:))darısı başıma inşallah..ikici üniversite ilemi oldun yani ing. bölümü okuyarak??

yok çifte vatandaşım zaten, yabancı öğretmen kontenjanından girdim
ingilterede büyüdüm de ben, allahtan böyle bi şansım var
yoksa hepten aç kalıp eşimin eline bakcaktım :26:

yok çifte vatandaşım zaten, yabancı öğretmen kontenjanından girdim
ingilterede büyüdüm de ben, allahtan böyle bi şansım var
yoksa hepten aç kalıp eşimin eline bakcaktım :26:

çok iyi olmuş cidden..zor ya oku sonrada evlendiğinde eşine muhtaç ol..bu arada el sanatları yada bak resim bulamadım henüz yok kimse:))

arkadaşlar bende el sanatları mezunuyum malesef 3 yıldır halk eğitimde kurs acıyorum ve her seene sorunlu geciyor öğrenci sayısı düşük olduğundan dolayı ne yapacağımı inanın bilmiyorum artık keşke babamı dinleseydim okumasaydım sizler nerelerde calışıyorsunuz

arkadaşlar önlisans mezunu olup el sanatları bölümü bitiren varmı??
el sanatları mezunu olup neler yaptınız.yapıyorsunuz yada bu bölümü seçtiğiniz için bin pişmanlardanmısınız????

bin pişmanım 3 yıldır mesleğimle ilgili hiçbir işe yerleşemedim başvurmadığım çini, seramik atölyesi, sanat atölyesi, halk eğitim merkezi, fabrika desinatörlüğü kalmadı ücretli öğretmenliklerine de başvurdum hiçbirinde kabul edilmedim.bu mesleği seçerken çalışma alanının geniş olduğunu sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…