ben bu bölümden mezun değilim ama, dur tahmin edeyim
bölümlerini çok seviyorlar, sıkılmadan eğlenerek okuyorlar
mezun olunca pişman oluyorlar (bkz. burası türkiye)
ben de resim mezunuyum da, bende durum aynen böyle, pişmanlık değil de, sanata ülkemizde hiç değer verilmemesi biraz can yakıyor açıkçası
tahminime göre bütün güzel sanatlar mezunları böyle düşünüyor çünkü çevremde gördüğüm bu
bana da herkes engel olmaya çalışmıştı zamanında keşke dinleseymişim diyorum
valla sınav topiklerinde yetenek sınavına çalışanlar var, birşey diyesim geliyor, sonra heveslerini kaçırmamak için vazgeciyorum yazıp yazıp siliyorum
ya birde yanlış anlaşılmakta var..yani bende diyorum engel olmak için diyesim var ama soradan yanlış anlaşılmakta var işte..valla meslek lisesi mezunuyum bilseydim başka bölüm seçerdim..senelerim, yok sınav yok bilmemne beklemekten gitti valla ona yanarım..sen çalışmıyormusun??yani bölümü neden devam ettiremedin??
insanlar yanlış anlamaya meyilli, uyarmak istesen seni sanata düşman ilan ederler
bence hic bişey dememek daha iyi
alakası olan zaten gelip topikleri gezip bunu da okur =)
ben resim mezunu ingilizce öğretmeniym
:))maşallah şartlar nerden nereye dönüş yaptırmış:)resime meraktan seni ingilizceye getirmiş:))darısı başıma inşallah..ikici üniversite ilemi oldun yani ing. bölümü okuyarak??
yok çifte vatandaşım zaten, yabancı öğretmen kontenjanından girdim
ingilterede büyüdüm de ben, allahtan böyle bi şansım var
yoksa hepten aç kalıp eşimin eline bakcaktım :26:
arkadaşlar önlisans mezunu olup el sanatları bölümü bitiren varmı??
el sanatları mezunu olup neler yaptınız.yapıyorsunuz yada bu bölümü seçtiğiniz için bin pişmanlardanmısınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?