• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Öpme ?

thechemist

yeppa
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
83
3
298
erkek arkadasımın annesi anannesiyle tanısıcam. ilk karsılaştıgımızda hop elini öpmeli miyim yoksa vedalaşırken, çok memnun oldum diyip mi el öpmek gerekir?
hani ne oldu daha hemen elimizi öpüosun hayırdır kızım derler mi , ya da annesi gencim ben ayol niye elimi öptü ki diye düşünür mü ?

yoksa ben kafayı mı yiyorum ?

şimdiden çok stresli işler gibi geliyo bunlar bana. en iyisi az konusmak, soru sorulunca cevap vermek dimi ? boş boş konusuo da demesinler ilk izlenim.

erkek arkadasımın annesi anannesiyle tanısıcam. ilk karsılaştıgımızda hop elini öpmeli miyim yoksa vedalaşırken, çok memnun oldum diyip mi el öpmek gerekir?
hani ne oldu daha hemen elimizi öpüosun hayırdır kızım derler mi , ya da annesi gencim ben ayol niye elimi öptü ki diye düşünür mü ?

yoksa ben kafayı mı yiyorum ?

şimdiden çok stresli işler gibi geliyo bunlar bana. en iyisi az konusmak, soru sorulunca cevap vermek dimi ? boş boş konusuo da demesinler ilk izlenim.

el öpmek saygı ifadesidir canım, gayet terbiyeli bi şekilde ellerini öpmeni kesinlikle yadırgamazlar. "ayol ben yaşlı mıyım" falan derse de bilki hoşuna gitmiştir de geyiğe vuruyodur.

yanlarında konuşurken de kesinlikle çok pısırık kalma o zaman da olumsuz intiba vermiş olursun. sözlerini kesmeden adabınca konuştuğun sürece sorun olmaz

bi de çok sıkma kendini canım bu ne? akışına bırak biraz bu kadar kasma kendini.

hadi kolay gelsin şimdiden.

Ellerini opmelisin canim evet. Ben de hic sevmem boyle teferruatlari ama cok onemli.

Sen opmesen de zaten ellerini agzina sokuyorlar merak etme :1:

teşekkür ederim :)
gerginim gereginden fazla. sürekli düşünyorum beni sevicekler mi diye. çünkü farklı hayat tarzlarımız olan insanlar. onlar gibi olamam, onlar da benim gibi olamaz ..

kaldı ki beraber yasamıycaz haftada bir kez görüşürüz en fazla. ama yine de gözler hep üzerimde olcak. geriliorm :(

Ellerini opmelisin canim evet. Ben de hic sevmem boyle teferruatlari ama cok onemli.

Sen opmesen de zaten ellerini agzina sokuyorlar merak etme :1:

hahahah :) en sevmediğim şeydir zorla el öptürülmesi. onu yapmazlar sanırım :)

ama teşekkür ederim önerileriniz için, karşılaştıgımda selam verip ellerine uzanıcam. nasılsınız falandı filandı derken biter gider ilk tanısma inş :)

Back