Son 2 gün..sooon 2 gün
ben de bir şeyler garantilenmese seçim de seçim diye tutturulmaz diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Son 2 gün..
2 gün sonra ne gazete ne tv kalacak bence.. Çok ümitsizim çokk
ben ümitliyim elif çakırı bırak kadir mısıroğlu bile çarketmeye başladı şimdiden demekki bişeyler var tutuştularSon 2 gün..
2 gün sonra ne gazete ne tv kalacak bence.. Çok ümitsizim çokk
inşallah,inşallah.ben ümitliyim elif çakırı bırak kadir mısıroğlu bile çarketmeye başladı şimdiden demekki bişeyler var tutuştular
Kesinlikle..umarım millet akıllanır. yoka herkes nasibini alacak bu gidişten
Aynen öyle düşünüyorum bende.. Geçen seçimde çok ümitlendim. Ama kimse yanaşmadı.. İçim hiç rahat değil egem..ben de bir şeyler garantilenmese seçim de seçim diye tutturulmaz diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
ben ümitliyim elif çakırı bırak kadir mısıroğlu bile çarketmeye başladı şimdiden demekki bişeyler var tutuştular
yuhhhh ortadoğu projesini chp hdp miymiş o vatandaş okumak ve araştırmaktan aciz huysuzumKesinlikle..
Bugün bir arkadasımla ilk defa siyaset konuştuk.. MHP li çocuk..
Bana AKP yı savunuyor , hemde şu cümlelerle ;
*2014 de TR ekonomisi ÇİN ekonomisini geçti
*3.Havalimanının kurulmasını istemiyorsunuz , tıpkı almanlar gibi , Almanya , Avrupanın trans şehri işlerine gelmiyor bizde yapılacak 3. havalimanı..
Sİz hala ağaç derdindesinizAğaç mı yiyecek bu ülke...
*Tutturmuşsunuz , iç savaş çıkacak diye.. Adamların cumhuriyetle , yönetim şekliyle alıp veremediği yok. Daha ne kadar saçmalayacaksınız bilemiyorum..
*Ortadoğu Projesini gerçekleştirmeye çalışan CHP-HDP..
*CHP silah yardımı yapıyor PKK ve İŞİD'e..
dedim biz eskisi gibi , sıfır siyasetsiz arkadaşlığımıza devam edelim.. Ben verecek cevap bulamadım
Ne yedin ne içtin , bu hale geldin sen.. offf
Aynen öyle düşünüyorum bende.. Geçen seçimde çok ümitlendim. Ama kimse yanaşmadı.. İçim hiç rahat değil egem..
İnşallah , gönlünce olur, gönlünden geçen olur..
Ne yazıkki beni , terör örgütü gibi konusmakla sucladı.. Hiç bişeyden haberim olmadıgını , okumadıgımı söyledi. Cevap bıle vermeyip , arkadaş seçimimdeki hezimetten dolayı kendime acıdım..yuhhhh ortadoğu projesini chp hdp miymiş o vatandaş okumak ve araştırmaktan aciz huysuzum
ayrıca içsavaşın alası var doğuda o kişi mhp li olamaz
mhp li değil o kişi mhpli geçiniyor sadece
o hezimeti hep yaşıyoruz derler ya cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsunNe yazıkki beni , terör örgütü gibi konusmakla sucladı.. Hiç bişeyden haberim olmadıgını , okumadıgımı söyledi. Cevap bıle vermeyip , arkadaş seçimimdeki hezimetten dolayı kendime acıdım..
Ne çok doğru demiş , söyleyencahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?