• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El konan Bugün ve Millet gazetelerinin yayın politikasında keskin değişim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
El konan Bugün ve Millet gazetelerinin yayın politikasında keskin değişim
fft107_mf6283045.Jpeg

RADİKAL - Hafta içinde kayyum ataması yapılan Koza-İpek Holding bünyesindeki iki gazetenin yayın çizgilerinde bir günde çok keskin bir değişim görüldü.

Bugün gazetesinin manşetinde Ankara'daki 29 ekim kutlamalarından bir fotoğraf ve 'Cumhur Meydanda' sözleri kullanıldı. El konulmadan önce hükümete muhalif çizgisiyle bilinen Bugün gazetesinin 30 Ekim tarihli nüshasında bulunan 24 sayfasında muhalefet partilerinin etkinliklerine ilişkin tek satır yer almadı.

Yine yönetimine el koyulan Millet gazetesinin manşetinde ise 'Türkiye Tek Yürek' başlığı ve Erdoğan'ın büyük boy bir fotoğrafı kullanıldı. Millet gazetesi de Bugün gibi ikinci manşet olarak Başbakan Davutoğlu'nun Diyarbakır mitinginin haberini kullandı.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/e...in-yayin-politikasinda-keskin-degisim-1462630

Öte yandan Twitter'da Bugün çalışanları tarafından çıkarılan alternatif 'Özgür Bugün' adıyla bir gazete sayfası paylaşıldı. Özgür Bugün gazetesinin manşeti ise 'Kayyum Kıyımı' şeklinde..

süper süper başlıklar,havuz medyasından 2 gazetemiz daha oldu oleyyy:KK73:

umarım millet akıllanır. yoksa herkes nasibini alacak bu gidişten

Son düzenleme:
Son 2 gün..
2 gün sonra ne gazete ne tv kalacak bence.. Çok ümitsizim çokk :KK43:
ben de bir şeyler garantilenmese seçim de seçim diye tutturulmaz diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.:KK43:

O kadar komik haldeler ki..Aciyorum..
Bii sirketin muhasebesi bu kadar duzgun olamaz Turkiye sartlarinda deyip ,adi himmetdede olan madeni himmet kaynagi olarak gorup kayyum atayanlar gelen kayyumlarin usluplari,zorbaliklari tipik akp insani iste..
Basilan gazeteye bak sanki o gazeteyi onceden akpliler okuyodu simdi hic anlamicaklar neler oldugunu dimi bole basinca simdi 'Bugün' okuyanlarin hepsi cumhuru sevip oy verecek..ilk okul cocugu bile sizlerden daha akilli ..Bir insanin hasedi ofkesi kini bir ulkeyi mahvetti ..

umarım millet akıllanır. yoka herkes nasibini alacak bu gidişten
Kesinlikle..
Bugün bir arkadasımla ilk defa siyaset konuştuk.. MHP li çocuk..
Bana AKP yı savunuyor , hemde şu cümlelerle ;
*2014 de TR ekonomisi ÇİN ekonomisini geçti o_O

*3.Havalimanının kurulmasını istemiyorsunuz , tıpkı almanlar gibi , Almanya , Avrupanın trans şehri işlerine gelmiyor bizde yapılacak 3. havalimanı..
Sİz hala ağaç derdindesiniz :KK43: Ağaç mı yiyecek bu ülke...

*Tutturmuşsunuz , iç savaş çıkacak diye.. Adamların cumhuriyetle , yönetim şekliyle alıp veremediği yok. Daha ne kadar saçmalayacaksınız bilemiyorum..

*Ortadoğu Projesini gerçekleştirmeye çalışan CHP-HDP..

*CHP silah yardımı yapıyor PKK ve İŞİD'e..

dedim biz eskisi gibi , sıfır siyasetsiz arkadaşlığımıza devam edelim.. Ben verecek cevap bulamadım :KK43:
Ne yedin ne içtin , bu hale geldin sen.. offf

ben de bir şeyler garantilenmese seçim de seçim diye tutturulmaz diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.:KK43:
Aynen öyle düşünüyorum bende.. Geçen seçimde çok ümitlendim. Ama kimse yanaşmadı.. İçim hiç rahat değil egem..

ben ümitliyim elif çakırı bırak kadir mısıroğlu bile çarketmeye başladı şimdiden demekki bişeyler var tutuştular

İnşallah , gönlünce olur, gönlünden geçen olur..

Kesinlikle..
Bugün bir arkadasımla ilk defa siyaset konuştuk.. MHP li çocuk..
Bana AKP yı savunuyor , hemde şu cümlelerle ;
*2014 de TR ekonomisi ÇİN ekonomisini geçti o_O

*3.Havalimanının kurulmasını istemiyorsunuz , tıpkı almanlar gibi , Almanya , Avrupanın trans şehri işlerine gelmiyor bizde yapılacak 3. havalimanı..
Sİz hala ağaç derdindesiniz :KK43: Ağaç mı yiyecek bu ülke...

*Tutturmuşsunuz , iç savaş çıkacak diye.. Adamların cumhuriyetle , yönetim şekliyle alıp veremediği yok. Daha ne kadar saçmalayacaksınız bilemiyorum..

*Ortadoğu Projesini gerçekleştirmeye çalışan CHP-HDP..

*CHP silah yardımı yapıyor PKK ve İŞİD'e..

dedim biz eskisi gibi , sıfır siyasetsiz arkadaşlığımıza devam edelim.. Ben verecek cevap bulamadım :KK43:
Ne yedin ne içtin , bu hale geldin sen.. offf

Aynen öyle düşünüyorum bende.. Geçen seçimde çok ümitlendim. Ama kimse yanaşmadı.. İçim hiç rahat değil egem..

İnşallah , gönlünce olur, gönlünden geçen olur..
yuhhhh ortadoğu projesini chp hdp miymiş o vatandaş okumak ve araştırmaktan aciz huysuzum
ayrıca içsavaşın alası var doğuda o kişi mhp li olamaz
mhp li değil o kişi mhpli geçiniyor sadece

yuhhhh ortadoğu projesini chp hdp miymiş o vatandaş okumak ve araştırmaktan aciz huysuzum
ayrıca içsavaşın alası var doğuda o kişi mhp li olamaz
mhp li değil o kişi mhpli geçiniyor sadece
Ne yazıkki beni , terör örgütü gibi konusmakla sucladı.. Hiç bişeyden haberim olmadıgını , okumadıgımı söyledi. Cevap bıle vermeyip , arkadaş seçimimdeki hezimetten dolayı kendime acıdım.. :KK43:

Ne yazıkki beni , terör örgütü gibi konusmakla sucladı.. Hiç bişeyden haberim olmadıgını , okumadıgımı söyledi. Cevap bıle vermeyip , arkadaş seçimimdeki hezimetten dolayı kendime acıdım.. :KK43:
o hezimeti hep yaşıyoruz derler ya cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun

Back