Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. Bn iğne oyası , cam boyama vs yapıyorum. El işlerinde iyiyimdir ama hiç çevrem yok satacak. Siz nasıl satıyorsunuz? benim durumumda olanlar nasıl satış yaptı anlatabilir mi
Merhaba hanımlar. Bn iğne oyası , cam boyama vs yapıyorum. El işlerinde iyiyimdir ama hiç çevrem yok satacak. Siz nasıl satıyorsunuz? benim durumumda olanlar nasıl satış yaptı anlatabilir mi
Merhaba bende lif yapıp satıyorum. Üniversiteyi bu yıl bitirdim ve bu sayede okurken harçlıklarımı çıkarabildim. Öncelikle bir facabook grubu kurdum . El emekleri satılan sayfaları takip ettim buralarda reklam yaptım.biraz tanıtımı burada yaptım. Kadınlar kulübü kendi el emeklerimiz bölümünde de el emeklerimizi sergileyebiliyoruz. İlk satışımı burada yapmıştım hatta :) Daha sonra İnstagram hesabı açtım. Instagramda satış yapmak daha kolay diye biliyorum. sizde bu şekilde internet üzerinden satış yapabilirsiniz. Bunun için hesap numarası kullanıyorsanız sipariş aldığınızda bu hesap numarasına yatırmalarını isteyebilirsiniz. Ya da ptt'ye başvurup kapıda ödeme sistemini araştırabilirsiniz.