El islerim i satmak istiyorum yardimm

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
29
Hanımlar evliyim birde bi kızım ve inişli çıkışlı bi evliliğin var. Daha onca el sanatları kurşuna katıldı herşeyi biliyorum stres atmak ve kendime para biriktirmek amaçlı el işlerini satmak istiyorum , kapı süsü , dikiş ,nakış, tel kırma , ahşap boyama, bebek şekerleri, lavanta keseleri yapıyorum nerelere satabilir cevrem yok.
.

bir instagram hesabi acmanizi ve buraya calismalarinizin fotograflari ile fiyat bilgilerini paylasmanizi tavsiye ederim. bircok insan bu sekilde cok ciddi isler yapiyorlar. ve sayet istanbulda yasiyorsaniz eminonunde bu tip isleri alan - siparis eden magazalar var.

rizkiniz bol olsun.

Bende instagram uzerinden satis yapmanizi oneriyorum. Eger reklaminiz iyi olursa instagram satis icin mukemmel bi ortam oluyor ama dedigim gibi reklaminizi cok iyi yapmaniz gerekiyor.

Evet istambuldayim işte bende bu eminönü n deki bu işleri yaptıranlara ulaşmak istiyorum da basaramadim deneyim bi instegram hesabı acayim bakalım ama nasıl giverlnebilirim karsimdakine

Na
Bende instagram uzerinden satis yapmanizi oneriyorum. Eger reklaminiz iyi olursa instagram satis icin mukemmel bi ortam oluyor ama dedigim gibi reklaminizi cok iyi yapmaniz gerekiyor.
Nasıl mesela bi ornek verebilir misin

Na

Nasıl mesela bi ornek verebilir misin
Resimlerinizin cekim kalitesi iyi olmali, bolca takipci yapabilmelisiniz, musteri odakli calisabilirsiniz yani musterinin istegine gore urun, begenilere bakarak en cok talep edilen urunu gelistirip sunabilirsiniz vs, bircok yol var aslinda. En temel sey musterilerin ilgisini cekmek ve devaminda onlarla diyalogunuz. Sonrasindaki amacta orgude akla gelinecek ilk sayfa niteliginde olmaniz eger olursaniz fiyat onemsiz :) kimse fiyat sormaz bile ama iste reklam yapmak lazim sayfanin reklamini yapicak birileri olsa

C
k tesekkur ederim canım deniycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…