10 20 li yaşlarda
bir olay yaşadınız bunun izi var .aşırıya gitmeyen nasibini bilen orta haklisiniz. Ama maddi konularda çok sıkıntılı günler geçirebilirsiniz yada geçirdiniz toparlayıcı yapınız var insanların istediklerini maddiyat hariç yerine getirirsiniz anlaşırım kadarıyla ailenizle bağınız çok kuvetli değil ama bir bağınız var .toprakla haşir nesir olmayı seviyorsunuz .mahallenin herşeyi bilen gören teyzesi siniz
kadere inanırsınız ve kaderinizdeki herşeyin olacağını düşünürsünüz. Ama dinle ilgili araştırma yapmaz duyduklarıyla yetinebilirsiniz.magazin sever hatta sanata yatkınsınız ama yapmadığınızı düşünürsünüz. Hızlı adımlar ayarsınız pişman olursun biraz kıskan fazla duygulu öfkeli ve kaba olabilirsiniz .ara arada kalp çarpıntınız var demi .yorumum daha uzun ama kaç saatir bakıyorum bazı net olmayan çizgileriniz var iki evlilik gözüküyor yada evlilik yolunda ayrıldığıniz bir sevgili anne olarak korumacı ve duygusalsiniz .
Yorumum sizi yansıtıyor mu inanın merak ediyorum ama dediğim gibi el şekli önemli ve yazdıklar i mi resimlerle zor yazıyorum