el emeklerim(wampirella_mk)

wampirella_mk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
287
2
mrb arkadaşlar.. sabah üstüme uygun bi giysi bulamayınca giymediim sarı bodymi ortadan kestim..sonra ön kısmını da tam ortadan kestim önünü.. hazır fırfır almıştım geçen gün..neye niyet neye kısmet oldu :) onuda kestiim yerler belli olmasın die diktim..
yarım saat bile sürmedi hepsi..sonra giydim çıktım.. iştee buyruuunn sengözlerimebaksanab

grnt094nc0.jpg

grnt095vq5.jpg

grnt096rs1.jpg

guzel olmus canim ,iyi aklina gelmis yapmisin ,tesekkurler paylasimin icin ,bende yapmak istiyorum ,bilgi verdigin icin merci

ya anlatmak istediimin adını bilmediim için hamile kıyafeti gibi deidm.. hani oluoya göğüsü tam oturuo aşaısı bol.. işte ondan yaptık annemle birlikte.. resimler çok kaliteli deil ama idare edin kıslar :)

küçük küçük kareli koyu gri kumaştan yapıldı..buyruuunn..sengözlerimebaksanab

grnt097ks3.jpg

grnt098or7.jpg

buda evde az kalan kamuflaj kumaştan yapılmış bi yelek..dikiminde tabiki emeim vara ama en çokda tasarımı tamamen bnm..düğme olmasını istemedim..salkım saçak daha hoş :) buyrun kıslar... sengözlerimebaksanab

grnt099lf4.jpg

buda arkadan görünüşü...

grnt100ps1.jpg

yap vallahi çok gsl oldu..yani arkadaşlarda beendi ordan biliorum :)

bide tam oratadan kesmeye kalkma sakın :) ben giymeden göz kararı kestim ama keşke giyip yapsaydım..çünkü tam göğsümde sınırda kaldı bolero..sen ölç giy öle kes :KK66:

cok tatli olmus, ellerine saglik, sanki satin alinmis gibi
bolerolari cok severim
bende yapmak isterim, güzel bir paylasim, tesekkürler..:KK66:

arkadaşlar buda yine yaz için diktiimis oldukça basit bi etek..buyruunn.. sengözlerimebaksanab

rengine bitiorum bu kumaşın yhaa :)

grnt110jb1.jpg

aldıım gecelikten yola çıkarak kestiim ve diktiim geceliim.. iplerini omuzdan kendiniz bağlıosunuz.. buyrun..sengözlerimebaksanab

grnt111or7.jpg

bunuda yine yaz için diktik..gülünü tayzem yaptı.. arkadan yeşil kuşaı bağlıorus.. annem dikti..buyrunn..sengözlerimebaksanab

grnt112xc7.jpg

arkadaşlar bunu koli bandı ile derya baykal yapmıştı..ben denedim o bana çok büük geldi bileime..o yüsden bende ufak su şişesiyle yaptım..şişenin en geniş kısmından 3 4 parmak kalınlıında kestim..etrafına kumaş kurdele ne istersem geçirdim.. ondan sonra onları iki üçü dikiş ile sabitleştirdim.. mavi olanı kot giyince takıorum çok hoş duruo..
dierlerinide rengime göre seçiom gün içinde :) buyrun ...sengözlerimebaksanab

grnt113vs5.jpg

grnt114gq6.jpg

arkadaşlar bunun kalıbında pakistan kıyafeti yazdıı için öle yazıorum..pantolonunh üstüne giyilen uzun ceket gibi bişe aslında.. anneme diktik..

rengi ve kumaş çok şeker.. buyrunn... sengözlerimebaksanab

grnt115xi7.jpg

grnt116me5.jpg

enteresannsengözlerimebaksanab

türk hatunu başka oluyor ya:hooray::hooray:

emeğinize sağlıka.s.

hiç beceremem böle şeyleri maş. kardeşim emeğine sağlık valasengözlerimebaksanab:sm_confused:

Eline sağlık ama Derya baykalın yaptığı birçok şeyi çöp olarak görüyorum....:çok üzgünüm:

işte benim kardeşim doğuştan yaratıcı....tebrik ederim canım...yaptıkları hakketen hoş duruyo ben canlı canlı gördüm....

X